Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0424 21:15:46
EUR 36.0306 21:15:46
USD 34.5412 21:15:46
ALTIN ONS $2709.0700 21:15:46

Grafiği gönderen: Carpediem37

Xauusd.Daily support.resistance.

Arkadaşlar 1643 seviyesi uzerinde kapanışlar geldikçe alımdaydık. Bugün bunun meyveleri görüldü. Şuan bekleyen sorular. Nerede durabilir.Nerede dolar a geçilir? Yada bölgede 3 li tepe yapar mı? Sondan başlayalım. 1704 üzeri günlük kapanış yapılırsa bugün yarın 3 lü tepe iptal oluyor. Bu önemli. Aklınızda bulunsun.! Şuan fiyatlara en önemli destek 1673.80 seviyesi. Yükseliş sinyalinin devamı icin kesinlikle 1658.50 seviyesi uzerinde konumlanmamalıyız. Gelelim zirve tarafına .. 1673.80 desteğiyle 1689.384 seviyesi uzerinde olusabilecek 4 saatlik kapanışlarda 1731 kanal direnci test edilebilir. 1704 seviyesi 3 lü tepe olayi için muhim.Buranın uzerinde gövde gorünmeden guvenli alım yapacak arkadaşlar bekleyebilir. Öngörüm bu şekildedir. Yatırım tavsiyesi değildir .

Saygılar...

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Amin. Cumlemize.

iyikiM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

1689.384 dedik 1689.270 den dönmüş. Aradaki fark kadar başınıza taş düşsün ^_^

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Hocam ben grafiği açınca gördüğum değerlere odaklanırım. Serüven aramadım hic bir zaman ^_^

____Su______ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Benimo ()

Gecende biri daha demisti niye farkli diye

0BeğenmedimŞikayet

____Su______ ()

Kitcho sitede gordum hocam ben

Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

1689.27 quasimodo seviyesi test edilmiş zirve olarak. Sizin değerlere ulaşamadım malesef.

0BeğenmedimŞikayet

Zefiran ()

Teşekkürler gözlerim ayırt etmeye başladı azıcık demek ki

0BeğenmedimŞikayet

____Su______ ()

Hocam suan ons 1696 1695 dunya pıyasalar da

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

1689 gecilirse quasimodo bozulur. Çünkü bölgede ilk tepki 1675 seviyesinden geldi. Suan uzerindeyiz. 1689 üzerinde kapanış önemli yukarılar için. Ama hâla quasimodo ihtimalini taşıyor

Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zefiran ()

Quassimodo formasyonu mu bu
Sadece bilgi amaçlı soruyorum. Ders de şimdi onu okuyordum .
Rahatsız etmedim umarim

0BeğenmedimŞikayet

kompocyo ()

Teşekkür ederiz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum