Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
gurbet68 ()tahmin tuttu gumuse faydasi olmadi henuz hocam 1673 ustu 1700 leri gosterir gibi hocam ordan donmeli
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ADURAYY ()İnşallah 2. Seçenek olur:)
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim zaten iki ihtimal var. Ya 1643-1644 buradan kıracaklar ya da yukarı 1682 kadar gidecek geri gelecek ve kırılacak. Bu iki kırılım ihtimalinde de 1631-1619-1611-1602-1594-1585-1579 diye takip edeceğiz. Grafikten iyi takip şart. Ya da 1638 lere stoploss koyacaksın keyfine bakacaksın. @Altın_Definecisi
Ekonormik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekonormik ()Hocam abaküslerimi aldım hesaplıcam :) hocam biraz açıklasak şuan bana çıkcakmış gibi geliyo :)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Definecisi ()Bu grafigi acemiler nasıl okusun ama degilmi hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Tersnedirbilmez ()Saygılar abim
Beni korkutuyor :):) ons
Kirvenin deyişiyle yetere:)
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim senaryo çok. Benim aklıma biri geliyor ki... Kardeşim daha yeni yazdım. Profilimden okursan sevinirim. İyi geceler.
gurbet68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Benim kafamda başka senaryo var. Daha demin yazdım, profilimden okursan çok sevinirim. Saygılar efendim.
Caravelle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Evin adamı üzerinde hak mı olur. Mecbur birbirimize bakacağız:)))
Tersnedirbilmez için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Caravelle ()Kırılım 17xx lerden şahsi fikrim
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
gurbet68 ()hocam 1673 deneyecek gibi ordan donermi orasi muamma
0BeğenmedimŞikayet
Tersnedirbilmez ()Abim Hg
Emeğine sağlık
Hakkını helal et