Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
4737mustafa ()Hocam yanlış düşünmüyorsam darboğazlısın ama kaç gündür kim olduğunu çıkaramadım. :)
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Angaralıı06 ()Hocam bende tl de kaldım bekkiyorum gelecek gibi degil daha aşşa buralardan alımı önerirmisin 300 gr alacam suan 3 parçayamı bölüyüm direkmi alıym ne derseniz bi öneriniz varmı ben fiziki alıp satıyorum bi yardımcı olurmusunuz
0BeğenmedimŞikayet
AhmetK ()Çok doğru tespitler kardeşim, herzamanki gibi. bu doğrultuda 356 dan 1/3 daha satıp, 1/3 ü olası yükseliş için gramda tutmak mantıklı olacak gibi görünüyor. 2/3 tl ile düşüşleri beklemek gerek.
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Aynen öyle, nereye gider nerden döner kestirmek güç.
O nedenle önemli dirençler de parça satıp desteğe çekildiğinde tekrar alınabilir gram artırma amaçlı, ilk alım alttan olduğu için tekrar destekten alındığında düşse bile çok üzmez, ancak ilk defa alım yapanlar için aynı şeyi söylemek zor.
AhmetK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AhmetK ()Yorumları her gün okuyorum , eline sağlık. 100 gr daha satmayı düşünüyorum aslında hem yorumlarından hemde grafik ve dirençlerden anladığım böyle olması gerekiyor diyor. Ama saçma sapan bir yükseliş var bunun sonu nedir onuda kestirmek pek mümkün değil diye ayrıca danışmak istedim.
6BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Dirençleri paylaştım, ayrıca yorumda yazdım profilden bakabilirsiniz.
355,37 kanal direnci ve 356,26 geniş bant üst direnci (grafikte fosfor yeşili çizgi olarak gösterilmiştir.)
Gramın önünde duran önemli dirençler.
AhmetK için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
AhmetK ()Kardeşim selamın aleyküm. Bu altın ne yapıyor anlamadım cidden. 315 gr vardı bende, 100 gr 342 den bozdum, şimdi 100 gr daha bozmayı düşünüyorum ama işin sonu nereye gidiyor anlayamadım açıkcası. Ne yapmalı sence
0BeğenmedimŞikayet
sehali ()347 leri test ederse alım için uygun olur mu parça alım
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Direnci kıranazsa 347 leri tekrar test etmek isteyecektir, direnç geçilirse 360-361 lerdedi dirençleri test etmek isteyecektir.
antalyam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
antalyam ()direnci kırarsa ne olur kıramazsa ne olur düşünceniz?
6BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Alt yorum daki direnç seviyelerine ait grafik.
355,37 4h yükseliş kanalı üst bant direncidir.
0BeğenmedimŞikayet
Baskan67 ()Hocam gramda bi parca cikmayi dusunuyorm nedersinz
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Günaydın hocam sağlıklı günler sizi
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Gumus mu bu hocam?
0BeğenmedimŞikayet
uFmLdDBT20f ()Hangi seviyelerden alım önerirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Teşekkür ederim hocam görüşünüz için:)
0BeğenmedimŞikayet
iyikiM ()Gümüş te alınmaz dimi hocam 3.07 gelirse bi ihtimal degerlendirim kendi adıma siz ne dersiniz buralardan gümüş icin
6BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Şu an yeni zirvelerde olduğumuzu düşünürsek, risk yüksektir, dolayısı ile ben bu sevyelerde alım önermem, alanada niye alıyorsun demek haddimize değildir.
Rozalie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
a_v_c_ı ()Hocam almak mantıklı mi yani
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()@tarbaz5101 hocam yani diosunuz ki destek direncler iyi calisiyorsa alim satim çok riskli olmaz mı buradan girmek mantıklı mi sizce
4BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Benim, grafiğin geçmiş hareketlerine göre önceden belirlemiş olduğum günlük, haftalık ve aylık yatay bant aralıklarım var, bunlar grafiklerimde sabittir.
Örnek; Gram geçen hafta 329,09-345,02 haftalık yatay bant aralığındaydı , 345,02 üstünde kapanış gelince 345,02-360,95 aralığına geçiş yapmış oldu.
Bu arada en eski takip ettiğim günlük yatay bant aralığı olup, grafiklerimde mor renkle gösterilmektedir ve şu anda 347,76-359,86 yatay bant aralığındadır ve bu aralığın destek ve dirençleri genelde iyi çalışıyor.
Atakuzey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Frdngn ()Hocam gramda geri dönüşler için vade öngörünüz var mı
0BeğenmedimŞikayet
üçüz ()Ben sordum az ince laf dünle yedim tfx biraz nakit gr taşıdım kuvvet köyü diyordum ondanda kötü tutuldum trade plus Her an alim satım işlemi yapıyorum
mhsndrn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mhsndrn ()Teşekkür ederim hocam
tarih_hocası için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tarih_hocası ()00.59 dan sonra
mhsndrn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mhsndrn ()Saat 00.16 ama tfx halen calismiyor kaçta başlıyor acaba mesaiye?
0BeğenmedimŞikayet
Penelope ()Hocam sizi çok yormazsa dolar için de bi görüşünüzü alabilir miyim?
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Bende netten okudum, ben Ulukışla'da değilim.
Naz_gökçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Tamam hocam teşekkürler