Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Sizin anlamadiginiz konu şu Ahmet sunun destek direnci kac sunun kac sıkıcı oldu artik cok basit bi bulut yada ema nedir ogrenmek istemeyip birinin destek direnc demesini beklemeyin bana para veren yok herkese yetişmek fayda etmiyor 124binden 81bine kadar 1 kisi goremedim yaralanmayan 129binde sat geldi dedik 84binlerde olmasi lazimdi geri al geldi
Kenannn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kenannn ()Sen geçen gün grafik işlerini bıraktım demiştin. O yüzden sormuyordum sana. Bugün en yakın sasa grafiğini gördüm. Oh Ahmet abi sahalara geri dönmüş dedim. Şu Tireyi yukarılardan satabilirsem Bana diplerden bir şeyler bulman için yakana yapışacağım :)) Eğer çift hanede satarsam Tireyi sonra parçalı işlemlere başlayacağım. Söz :))
ahmett0707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()6 85 ustu tutnsun derim yoksa 5 80 i saglamlastursun yoksa tepetakla gidiyor asagi o kadar grafik attim 1 2 tane begeni ancak var kiymeti yok begeninin ama en azindan kac kisi görmüş bakmis diye düşünürdük
0BeğenmedimŞikayet
Kenannn ()5,81 pardon. Hadi inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
Kenannn ()Baktım şimdi grafiklerine. 6,85 i sağlamlaştırsın.
Dersun :)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Ben o tireninnn tren raylarinda kalsin malzemeleri derdum ama grafigini attim fibo0.5 ustunde kalici olursa olabilir grafiğini attim bugun onunda
0BeğenmedimŞikayet
Kenannn ()Maske üreticilerinden biri olduğunu da düşünürsek marketlerde de maske haberi iyi gelebilir. 9,50 için 2 tavan lazım. Bu sefer bahsetmiş olduğun 9,50 yi zaten geçip 10,40 zorlaması gerekecek. Onun için de 3. tavan lazım olacak :)
Sasa yavas çıksa da olur. Tire de çift haneleri görür müyüz sen onu de bana :))
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()7 80 seviyelrini saglamlasturmasi lazim bi tvan yapsa 9 50 der zati )
0BeğenmedimŞikayet
Kenannn ()9,50 gelsin önce ama değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Zor hocam dunyada etkilenmeyn ekonomi yok oyle büyük ralli olmayabilir
şehmus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Gunluk donene kadar saatlik sat sinyaline gelecek kenan hoca 7 80 aşağısında ztop olup 7.15 seviyesinde tekrar sans denenebilir
0BeğenmedimŞikayet
Kenannn ()Merhaba Ahmet abi. Günlükte yeni olumluya dönüyor değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
şehmus ()Ahmet Hocam iyi akşamlar, tekrardan ralli yapmamız mümkün müdür sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Vermezler adamı yerler
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()pastadan dılımı aldınmı kacacaksın pastayı vermezler sana
Okcubasıı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Biz onlara göre poz almalı koparabildigimizi koparmaliyiz
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()ıste en guzel yorum bu
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Temelde ayılarla boğalar aynı. Cunki onlar her iki yondede kazanmakta
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Anladım ama bu vrs un etkisi uzun olacak. Öyle bir iki ayda yukarı yönlü hareket beklemem
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()yanlıs cevap bogalar taylara bıraktı pıyasayı dınlenmeye cekıldı nasılkı 83bınde ayıları safdısı bırakıp devreye gırıp 124 bıne kadar gıttı ıse bogalar
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Doğrudur. Ozaman da burası iğne atsan yere düşmez vaziyetteydi. Şimdi kimsecik yok. Boğalar malesef ayılara yenildi.
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()o gunde bunun rıskını konusuyorduk endeks rallıde ıken kasap nurının karakacan bıle tay kesılmıstı sımdı ıngılız atı bıle kosacakmı dıye dusunuyor mıllet :D:D:D
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Bu dönemde al sat diyebilmek zor. Piyasa yukselirken çok rahatlıkla dile getiriliyordu