Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (110)
0BeğenmedimŞikayet
mim21 ()görseli çözdüm... ons 3 nisana kadar yükselecek... ve dıkkat etıysenız ons petrolun altında ve 3 nısan tarıhı korkunc bır sekılde yazılmıs korku anlamı tasıyor... ons yüksek sonra ons nerden bakarsanıs dıbe cokuyor 3 nısanda grafıgın yorumu bu... 20 martta baslayan dongu 3 nısanda son bulacak dıkkattt? bu sonuca ulasmak ıcın cok calıstımm ve buldummm
0BeğenmedimŞikayet
HENRY13 ()Bence 3 Nisanın yazıldığı gibi ons eriyecek demek istemiş sanatçı bu eserinde:)
0BeğenmedimŞikayet
Samsunsporr ()Görselde diğerlerine nazaran daha yüksek olan grafiğin yeşil renkte olması onsta yönün yukarı olduğunu mu gösteriyor?
0BeğenmedimŞikayet
Samsunsporr ()Görselde diğerlerine nazaran daha yüksek olan grafiğin yeşil renkte olması onsta yönün yukarı olduğunu mu gösteriyor?
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Bir önceki paylaşımda renk kırmızı idi. detaylara dikkat eden kazandı. Burada da yeşil renk görüyoruz. umarım değerlendirenler olur şenol hocam. emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Tanımsız1 ()Hocam bu cıkıştır inşallah 11 12 mart gibi olmasın=)
0BeğenmedimŞikayet
NEOGOLD ()vallahi çözemedim petrol çıkacak digerleri eriyecek tarzı görüntü var bakınca 3 nisan yazısı aglıyor aşagıya akıyor minderede cevap gelmedi zaten:)))
0BeğenmedimŞikayet
NEOGOLD ()benim ustamın dedigine cevap vermesiniz :)kesismeleri yakalayan sırtı yere gelmez demişti ya
0BeğenmedimŞikayet
Nikolyakov ()3 nisanda Tefe/Tüfe açıklanacak, dikkate alalım mı demek istiyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
mormenekseler82 ()Hocam geçen seferde 12 mart demiştiniz, platini teneke yaptı bu öngörünüz tutmuştu,
Yine tehlike seviyorum ons altında,
Peki platin nasıl etkilenir hocam,
Bildiğiniz gibi terste değilim,184 ten zararın zirvesindeyim
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bumu @Hürkuş
0BeğenmedimŞikayet
NEOGOLD ()slm hocam benim ustam yine kesişmeleri yakalayanın sırtı yere gelmez dedi 11 martta yanıldı benim ustam yine yanılıyormudur acaba:)
0BeğenmedimŞikayet
Kurtuluş38 ()Düşüş uyarisimi yükselişini hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan_21 ()Hocam lutfen net birsey soyleyin bari bayadir tersteyim acil nakite ihtiyacim var zararkes yapacagim yoksa 3 nisan yukari yonlu mu?
0BeğenmedimŞikayet
gazibey06 ()Şenol Bey grafiğin yorumunu siz buraya yazsanız ne gibi bir sorun olur sizin için?
0BeğenmedimŞikayet
NEOGOLD ()hocam allah razı olsun sizden 11 mart esintisinden sizle kurtuldum buda aynı sırtı minderemi bakaryine
0BeğenmedimŞikayet
BAHTSIZ_IM ()Hayırlı kandiller, Bu yükselecekmi demek usta
0BeğenmedimŞikayet
hb5050 ()Ne uyarısı söylese bilelim
0BeğenmedimŞikayet
Aykut57 ()325 i görsem komple çıkmam bunaldım bi düş bi çık düzgün al sat yapamadık :)
0BeğenmedimŞikayet
6ncıHiSSiM ()Ne gibi uyarı
0BeğenmedimŞikayet
sturk ()Evet beklenen yorum geliyor ; ) atiyorum tabi de ama tutacagiba inaniyorum. Değişim tarihi ? Parasi olana mi olmayana mi olmayana mi !
Ons düşüş e tepkisini verdikten sonra son dip çalışması yapip yukselis in baslamasi mi ? Sonuç parasi olan dipten alir ters de olan beklemesine devam eder yada panikler zararini kesinlestirir. Alt dan da alamaz oyle baka kalir.
0BeğenmedimŞikayet
Mayya55 ()Şenol bey ona uçuşa geçicek dimi
0BeğenmedimŞikayet
metin43 ()Yükselecek anlamında mi sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kazım58 ()@tarbaz5101 ilginize teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
mimart ()Ons ve petrolu ayni anda ziplatacak sey savas isaretidir. Abd virus yuzunden cin e kizgin ortam gerilebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Hoşgeldiniz hocam yorumlar için teşekürler
0BeğenmedimŞikayet
Coşş ()saksıya fesleğen gibi oturturum manasıda çıkar :D
0BeğenmedimŞikayet
Akms25 ()Hocam çıkması yönünde mi yoksa düşmesi yönün demi ayrıca bu dunya konseyi altının düşeceğini söylüyor bunu nasıl değerlendiriyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Avrupa'da benzin fiyayatlari düşmüş daha çok düşecek bu da gramı yükseltecek