Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
1BeğenmedimŞikayet
Raptors ()Şiştim valla şiştim ne bu yav
0BeğenmedimŞikayet
Altınoluk1071 ()Benim için 4.90 diyen kişi ile 1 Tl 6 dolar olacak diyen kişi aynıdır
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Günaydın, var hala 4.90 diyen VAR hemde adam masalını yazmış , milletide yanıltıyor , sinir oldum görünce !
0BeğenmedimŞikayet
kartalmrh ()grafik için eline saglık hocam 4 .9o ları bekleyenler 2017 nin eylül ayında olan düşüşe benze bir hareket olabilcegi düşüncesi ordada dikkat edersek temmuz ayında yukarı döner gibi yapıp tekrardan dip denemesi yapmış ve o zmanki 300 ema desteği 3 3. lara denk geliyordu ordan tepki geldi 2 ay gibi sürede bir önceki tepesi 3.90 lara çıktı sonra bisüre 3 70 lerde takılıp 5 lere çıktı neyse şuanda yukarı dönmüş gibi gözüküyo ama bu hacimle 6 80 lere gitmesi zor gibi yine 300 ema destegine (4 9.. ) deyip yukarı hızlıca çıkış olabilir burdan tekrar bir düşüş olsa çoğu kişi zararkes e gidebilir şuan herkes çıkacak gözü ile bakıyo piyasa işler ters işler genelde milletin elindeki doları toplamak için olumlu bir haber ile doları 4 90 lara çakabilirler bakalım ben bu hafta elimdeki doları çıkmayı düşünüyom 50 üstüne tepki gelmezse çıkarım kafam takılan şuan rsi de ikili dip oluşu 2017 de buna benzer hareket yoktu bu işleyişi degiştirebilir gibi ama hayılrısı bakalım @MURAT_BARIŞ bu grafigi bir incelemeni tavsiye ederim arkdaşım
0BeğenmedimŞikayet
Sniper657 ()4,90 olsa yine iyi 4,40 diyen reüs61718191 varidi emma ortalıkta yok :D
0BeğenmedimŞikayet
Ardos10 ()Hoşgeldin canım yüksek doğru olsun artık lakin geriye dönüp bakmaktan boynumuz tutuldu