Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 11:35:42
EUR 35.9598 11:35:42
USD 34.5492 11:35:42
ALTIN ONS $2717.4500 11:35:42

Grafiği gönderen: iSMi_LaZıM_DeGiL

Sitemizde ve bu işi yapanların yapmak istemedikleri veya yapamadıkları zarar durdur konusuna değinmek istiyorum ve bilhassa forex kullanıcılarının mutlaka yapmak zorunda olduğunu ve zarar durdur ilk etapta iyi birşey değilmiş gibi gelsede tam aksi olduğunu belirterek anlatmaya başlamak istiyorum. Tabiki öncelikle grafikler nasıl okunur öğrenilmelidir. Öğrenmekte çok zor bir olay değil herkesin boşa geçirdiği bir sürü zamanı vardır bu zamanların bir kısmı öğrenmek için kolayca ayrılabilir heleki bu işi yapıyorsanız mutlaka ayırmalılardır dedikten sonra yukarda örnek grafiğimizde görüleceği üzere fiyat bir müddet yükselişten sonra bir önceki kapanış seviyelerinden sonra alçalan tepeler yapmakta ve az aşağısında destek seviyesinden dönmekte bu desteğin makul oranda Altın a zarar durdur konmalıdır. Belkide bu zarar durdurunuz çalışıp fiyat dahada yükselecektir ama ya yükselmezse işte önemide burada ortaya çıkar.
Baktınızki desteğin altında kapanışlar gerçekleşti o destek kırılmıştır ve biz işlemimizde yanılmışızdır bunda ısrar etmenin anlamı yoktur zarar etmemizden başka. O yüzden zarar durdur yapmalıyız. Şimdi dicektir bir çok kişi ben bankadayım satmadıkça zarar olmaz bir yerde doğrudur lakin tam anlamı ile değildir. Onuda şöyle izah edeyim a kişi grafikteki yerde zarar durdur yaptı ve bir miktar zarar etti b kişisi ise zarar durdur yapmadı ve işlemi yönüne dönmesini bekledi piyasanın. Tüh piyasa dönmedi ve full girmişti düştükçe ( alınması uygun yerlerden ) alış yapıp ortalamada düşüremiyor. A kişisi ise işlemden yanıldığını kabul ederek çıkmıştı ve piyasanın alış fırsatı verdiği yerden tekrar girdi aaa oda ne bir baktıki ilk aldığından sonra aldıkları daha fazla döviz ediyor ve sinirleride yıpranmamıştı. B kişisi ise ya bu daha fazla düşecek korkusu ile tamda piyasanın yukarı döneceği yerden zararına satmıştır satmasada melül melül kendi seviyelerine dönmesini beklemekte sinirleride yıpranmıştır. Şimdi sorun kendinize zarar durdur faydalımıdır değilmidir yapılmalımıdır ve ben neden yapmıyorum.
Umarım dilim döndüğünce anlatabilmişimdir.

Yorumlar (1)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

MEHKAN ()

Emeğine sağlık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum