Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Onder390 ()Bu da işlemedi ama
0BeğenmedimŞikayet
komutan_logar_57 ()hocam bu şekil amerikan futbol topuna benzemiş yeşillenelimmi : ))
7BeğenmedimŞikayet
Traderist ()tam işaretli yere vurdu .
burası çok önemli...
0BeğenmedimŞikayet
Tan8321 ()@Traderist Hocam dolardakiler beklemeye devam mı, teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Merhabalar bir acemi rahatsızlığı verip bi grafiği nasıl değerlendirmek gerekir yardımcı olurmusunuz emeğinize saglik şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
06LeVent06 ()Tebrikler be kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
chn ()Hocam eline sağlık. Çok isabetli tespitleriniz oluyor. Ancak bazı grafiklerinizde tüekçe mealini de ekleyebilir misin. :) açıkçası benim gibi gtafik okuma konusunda zayıf olanlar vardır. Bizim için ufaktan bu grafipi açıklayabilir misin?
0BeğenmedimŞikayet
ekolmania ()Bakan sağolsun doğru mu?
0BeğenmedimŞikayet
mmuratt5275 ()günlükte 6.06 stop
0BeğenmedimŞikayet
MERMERMERMİM ()bu ne dır ne deme acaba usta
2BeğenmedimŞikayet
Redcooll ()Dolar üstünde ki tek göze benzemis :)
0BeğenmedimŞikayet
Tocay ()yeni bir çıkışın başlangıcı diyebilirmiyiz sayın hocam
0BeğenmedimŞikayet
mrkb ()yol neresi hocam .. iyi akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Kur_seviyesi ()Sayın hocam ben grafiklerden anlamıyorum bize USD cıkacagı yondemidir gosterdigin grafik bizi aydınlatırsanız sevinirim saygılar
1BeğenmedimŞikayet
EfsaneGeriDöndü ()Hocam virüs mü yediniz ?
Lütfen robot olmadığınız anlamamız için ;
Sevdiğiniz 3 desteği söyleyin :)
0BeğenmedimŞikayet
Papaya ()Geçen gün de pastaya benzer bişey paylaşmıştınız. Milletin sinirlerinin tükendiği bir noktada makaraya benzer grafikler paylaşmanız ilginç
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1923 ()7 degil 6.07 gelir bence:))
0BeğenmedimŞikayet
YTD_ytd ()Yani Hocam?
0BeğenmedimŞikayet
memet47 ()7 anlık gelebilir yani
0BeğenmedimŞikayet
police34 ()Bir bilen şu grafiği okuyabilir mi bizlere? Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
golge11 ()Nedir şimdi bu?
0BeğenmedimŞikayet
Ümit52 ()düzeltme olur heralde:) yoksa battıkmı
0BeğenmedimŞikayet
boogie_man ()İlluminati olmuş hocam :)
1BeğenmedimŞikayet
Ercan36 ()Üstadım birde anlamı yazarsan çok makbule geçer
0BeğenmedimŞikayet
Hadiya_hayırlısı ()Üçgen formasyonu tamamlandı. dalga bitti. tusunami bekliyoruz mu. Deprem lazım:)
0BeğenmedimŞikayet
Selim007 ()Merhabalar..
Elinize, emeğinize sağlık..
LAKİN Temelteknik hoca alttakini yazınca bi korku kapladı içimi..
Ters ayakta yakalanırsan duman olurum..
Birkaç cümle ile bile olsa bi su serper misiniz yüreğimize..
''
Haftalık Dolar ve Gram altının MACD göstergeleri şu anda böyledir.
Yeşil MACD çizgisi, Kırmızı SİNYAL çizgisi ile birleşmiş olup aşağı yönlü haftalık harekette kesmiş olacaktır.
Siyah Histogram çubukları sıfır çizgisine kadar kısalmış olup, aşağı yönlü harekette sıfır çizgisi altına inmek üzeredir.
https://altin.in/temel_teknik ''
1BeğenmedimŞikayet
Çağlar01 ()Amerika futbol topuna benzemiş
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSelcuk ()İllümünati tarikatı formasyonumu hocam. Grafiğe göre
Valla şahsen yukarı kırdığı sonucuna vardım. Doğru mudur.
0BeğenmedimŞikayet
xsrnos ()Dostum bu teknik nedir, açıklayabilir misin