Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
ENES_10 ()Kisa vade ust bant 6. 27 gibi gozukuyor degil mi
0BeğenmedimŞikayet
Yorumcu_34 ()Cikarsa buradayim cikmazsa oynamiyorum birisi elestirdi diye takipcilerin onunde zayiflik gosteriyorsan yazik ama seni takip edenlere daha da yazik
0BeğenmedimŞikayet
hosfatma ()Teşekkür ederim Sayın Mustermo, geleceğe ümitle bakmamızı sağladığınız için
0BeğenmedimŞikayet
TUNARSKUCUK ()birlikte battık @Mustermo bari terketme bzi:)))
0BeğenmedimŞikayet
ibrahimyildiz ()Sessizliğinizi bozun artık sahalarda görmek istiyoruz sizi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Bsb ()En gec 1 hafta. En başından beri tek umudumuz bu grafik..
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıfbö ()Diye diye milleti terslere düşürdünüz verin gazı millete :)
0BeğenmedimŞikayet
duuran ()Dolarda mı kalalım yoksa nerelerden çıkalım bir cevap yazın lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Haydarbeyoglu ()Eninde sonunda gelecek başkan :)
0BeğenmedimŞikayet
Pinky_ ()Ücgeni bilmem de biz daraldık daraldık patlicaz
0BeğenmedimŞikayet
Blackmoon50 ()Yatırım risk, cesaret ve sabır işidir siz bu siteye çok kazandırdınız kazanıdırırken iyi olan kaybedince kötü olmamalı sonuçta herkesin bir tercihi var kimseye zorla alım yatırmadınız saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Mhmtnr ()Darala darala üçgenin sonu gelmedi
0BeğenmedimŞikayet
duuran ()Hocam bütün yorumcular ters köşe oldular. Sizin yorumlarınızı bekliyoruz ve sizin iyi niyetinizden eminiz. Kararınızı gözden geçirip yorumlarınıza devam edin lütfen takip eden eder
0BeğenmedimŞikayet
delibiri1 ()güzel kardeşim mustermo sana katılıyorum ikili dip oluşturdu ikili tepe 5 dalga üçgen daralması ile gelecektir ama eylül sonu hedefin çok iddalı gelecekte bu rakam keşke eylül sonu demeseydin 7 zor 6, 85- 90 ı zorlar sağlıcakla kal
0BeğenmedimŞikayet
ahmet073 ()2019 Agustos ayini bulur 7. 00 ve ustu , YTD
0BeğenmedimŞikayet
M_aakko ()Kaç güne dolacak bu üçgen
0BeğenmedimŞikayet
Tolber ()hocam bu dolar kış uykusuna yatmış. kalkmayada pek niyeti yok.
0BeğenmedimŞikayet
çift_başlı_kartal ()Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdide yazsınlar kral geri döndü .
8 ile döndü .
hoşgeldin arkandan epeyi salladık , kulağında çınlattık ... haberin olsun. tekrar hoşgeldin.
1BeğenmedimŞikayet
clipper ()1 haftası var dananın kuyrugu kopacak
0BeğenmedimŞikayet
HarunDost ()Üçgen daralıyor.
0BeğenmedimŞikayet
asValt ()Suan en onemli olan bizim icin ne kadar surede
0BeğenmedimŞikayet
Esesli_ ()Bu grafik neden büyümüyor ben kaç yazdığını göremiyorum
0BeğenmedimŞikayet
selinp ()Rica etsek yorumda eklermisiniz ben şahsen anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
murattt35 ()üstat senleyim 8 ci değilim 8, 50 ciyim ben ama bende aman yok aralıktada olur mayıstadaa no strres no panic. Ama senin bu hafta süren bitti birdaha süre koyma üstad sakın)))
0BeğenmedimŞikayet
SeptiSemiH ()hocam tahmin tutsun tutmasın senin paylaşımların bizim gibi küçük yatırımcılar için değerli yardımlarını esirgememen dileğiyle
0BeğenmedimŞikayet
Sevgi58 ()Sizce bu rakamlar ne zamn gelir terste bekliyoruz vade sorunum yok
0BeğenmedimŞikayet
afyonlugram ()Ustam yorumunuda ekler misin ne diyorsun öyle bakakaldık