Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
sıkıtakipçi ()peki ya sence eder mi ? keşke insanlar tersten çıksa da geri düşüş gösterse :(
0BeğenmedimŞikayet
Tolber ()inşallah tekerrür eder . yoksa hapı yutacağız. hocam 6 dan aşağı düşer mi . zararkes yapalım mı
0BeğenmedimŞikayet
Ercan36 ()Ben hala bir oyun döndüğünü düşünüyorum. İyi bir faiz oranı gelebilir ve benjoyu zirveye götürebilir. Bu benim şahsi düşüncemdir. Ytd değildir
0BeğenmedimŞikayet
Dlr72 ()Yay olmus. Gerilmiş yay olursa sıçramaya bak
0BeğenmedimŞikayet
FULLTL ()TV koltuğuna benziyor
-1BeğenmedimŞikayet
FULLTL ()Hemde çok güldüm
0BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()Rakam gelsede tersten çıksak hocam
0BeğenmedimŞikayet
TheBroker ()eder usta eder. bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
EMLAKÇI_35 ()Ustad buyuksun:)