Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
Zararli ()İyi moral oluyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Zoomes ()Bismillah, buranın en sevdiği kelime ikilisi yani ikili tepe olabilir mi usta :))
1BeğenmedimŞikayet
Sertaç__ ()Hocam grafiğinize göre yükseliş içindeyiz ama düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
gronyar ()Bu destek kırılırsa ben eve giderim oynamam daha. Hep mızıkıyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
barman ()Dostum bu grafikler paylaşılıyor ama gelmiyor. Yeter terste kaldigimiz
0BeğenmedimŞikayet
hayatidlr ()Hocam nasıl bir yay çizdin sen öyle
Takıldı kaldı
0BeğenmedimŞikayet
Hadiya_hayırlısı ()Para bol muydu neydi:))) malesef para zor çalışıyo bize...
0BeğenmedimŞikayet
MENDEBUR_BIRÇİ ()aramıza hoşgeldin?
0BeğenmedimŞikayet
Muratus ()Büyük resimi görmüşsün :D
0BeğenmedimŞikayet
croyscam ()Allasen traderist nereden buluyorsunuz bu grafikleri. Gül gül kırıldım yaaa ?
0BeğenmedimŞikayet
Ç_A_M ()Hadi inşallah. Tersten kurtuluruz umarım hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Trysea ()Usandım artık bu grafiğin gelmiyecegini söylemekten değiştirin demekten ama yok büyük resim ya illa geliyor
0BeğenmedimŞikayet
pozcu ()Buraya not olsun. Ya dayatma sonuç verecek işlemicek uzunca bir süre. Yada 12 ekim günü görebiliriz bu tabloyu
0BeğenmedimŞikayet
aerturk ()@Traderist hocam olduda faiz artmadı. Zararı kesmek için sihirli bir rakam var mı. Yoksa Bu saatten sonra beklemek en iyisi mi sizce
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Erhan ()Hadi canim :)
0BeğenmedimŞikayet
Fırsat_34 ()yani 7. xx ler yakın diyebilir miyiz üstad
0BeğenmedimŞikayet
Var_yemez_ ()Hocam anlamı ney
0BeğenmedimŞikayet
Panikkk ()Nefes kesici :(
0BeğenmedimŞikayet
United_states_of_america ()Hoca yükseleceğini gösteriyor resimde fakat ne olur hocam 6. 50 6. 70?
0BeğenmedimŞikayet
mamakuta ()Etmez bu saat den sonra
0BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()Bana bir grafik çiz hocam içinde yükseliş olsun)
0BeğenmedimŞikayet
hummel ()Etmez en azından orta vadede..
0BeğenmedimŞikayet
Budamı_Goldeğil ()Ustad yüzde kaç bekliyorsun...
0BeğenmedimŞikayet
Petrol72 ()Sitenin yarısından fazlası grafiğin dilinden anlamıyor. Bu resim ne anlatıyor Hocam? :)
0BeğenmedimŞikayet
United_states_of_america ()Üstad kaç bekliyosun?
0BeğenmedimŞikayet
Tersimpistir44 ()Hocam eninde sonunda gelecek o rakamlar bir sorun baskilamayla çözülmez en son bir yerde patlar ve çok daha üstü bile bi anda gelebilir
0BeğenmedimŞikayet
Zirvede ()Yani hocam yükselişmi allahını seversen söyle ben grafikten çok anlamıyorum dolarda bekliyorum @Traderist
1BeğenmedimŞikayet
1903 ()Ters fincan kulp calisirsa 5. 10
0BeğenmedimŞikayet
klioski ()ne olacak hocam 7 ye mi çıkacak diyorsunuz?