Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
1BeğenmedimŞikayet
Anarkh07 ()Yaşadığımız olay "e" dalgası mıdır hocam?
3BeğenmedimŞikayet
poker_face ()Tebrikler, güzel analiz etmişsin.
0BeğenmedimŞikayet
Dünya_işi ()GRAFİKLER çok güzel. Ekim ayı ilk 15 gün beklentiniz nedir? teşekürler
3BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()Hatta teknikçi arkadaşlar sol alttaki 2 grafiğe de baksınlar, daha c, d ve e dalgaları gelmeden çizilmiş olduğunu da anlayacaklar. Tam olarak ben ne istendiğini cidden bilmiyorum. Ben de bu tahminine göre yatırım yapıyorum tutmuyorsa engelle hahaha tutmadı diye erol taş gülüşü niye.
2BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()Milleti zarar ettirdiler şimdi yazmıyorlar denmiş : )
Cidden üzülsem mi bilemedim.
Alt yorumda kur 6.33 iken mor renkli ema bile buluşacak (6.08) demişiz. Oraya kadar alım önermediysem nasıl zarar ettirdim ben çözemedim.
Söylediğim gibi olmaya da bilir, bant çok geniş, bir tahmin demişim.
Kardeş bu bir tahmin.
Sen de yaz bedava.
0BeğenmedimŞikayet
Faikakgn ()Yani yenibir dalga baslayacak dolar 6. 08 lere kadar düşebilir fakat 7 - 7. 20 lere gidecek dalgalar göreceğiz doğrumu anlamışız hocam
4BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()son attığım grafiğe bakanlar alt yorumdaki grafikle karşılaştırsınlar.
YTD elbette
0BeğenmedimŞikayet
frhnsr ()üstad emeğine sağlık. Aynı şeyi bende düşünüyordum dile getirmişsin çok güzel olmuş. EW ana kurallarını yanlış bilir ve yorumlarsan sayımlar çok ciddi kayıplar doğurabilir. Eğitim niteliğinde bir uyarı yapmışsın. teşekkür ederim
10BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()alt yorumdaki e dalgası tamamlanmış görünüyor.
şimdi 6. 32 ve 6. 43 üzeri trendin döndüğünü ve 5. dalgada olduğumuzu teyit ettiğimiz yerdir.
tamamen teknik bir tahmindir.
herkese bol şans.
YTD
1BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()alt yoruma bugün bakarsak beklentide herhangi bir değişiklik yok.
ve şimdi gözler ovp'de canlı yayında.
herkese bol şans
0BeğenmedimŞikayet
casper080 ()anlamadıgım e dalgasının sonunda neden ibre yukarı boyle bir kural mı var ? bilmediğimden soruyorm yanlıs anlama?
0BeğenmedimŞikayet
Dolarcıbey ()Hocam şuan hangi dalgadayız
0BeğenmedimŞikayet
Kayaaygun ()Hocam e dalgasinin varip donecegi aralik kac civarlari yoksa belirsizmi
0BeğenmedimŞikayet
accemiiiii ()ben de o aşağıya kırma olasılığını düşünüyordum, 5. 70 ler burada gelebilir ama extradan temel olumlu haberlerle düşecektir diye düşünüyorum, kendi başına düşme şansı düşük ytd
1BeğenmedimŞikayet
BlackGhost ()Tabi bunlar normal şartlarda geçerli değilmi usta yoksa çıkar bi babayiğit bi 10 milyar dolar basar veya bi 10 milyar dolar çeker sonra grafik formasyon hak getire emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Acntrk ()Süper çalışma tez resmen. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()Sonuç terste kalmak maharet ister istiyor galiba ya da sabri sonu selamettir (terste olanlar icin)
6BeğenmedimŞikayet
Traderizm ()Alt yorumdaki e dalgasına gitmeyip, buradan tepki alırsa düzeltme kalıbı abcde değil ABC şeklinde olur. Ve yükselişten sonra C çok derin bir yere düşer. Bunu söylemek için erken. Önce bu kalıpta hareket etmediğini teyit edelim. @enesil
0BeğenmedimŞikayet
al_per ()ABCD üçgeninin çıkışı inşaallah 4 tür hocam
0BeğenmedimŞikayet
ozsentorna02 ()Sizce e dalgası basladimi
0BeğenmedimŞikayet
Memo04_ ()Hocam 6. 40 tan tersteyim ortalamayı düşürmek için nerden alsak beklesemmi acaba
0BeğenmedimŞikayet
fth1234 ()türkçesi nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
yavko ()grafık nasıl eklıyoruz yardımcı olabılırmıısın ? tskler
0BeğenmedimŞikayet
nisaars ()Ben grafikten anlamiyorum arkadas bana duz mantik ne olur ne biter yazarmisin
0BeğenmedimŞikayet
boogie_man ()Çok açıklayıcı olmuş hocam elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Ankamal ()Elinize sağlık @Traderizm sizce ovp ve daha sonra fed bu gidişatı nasıl etkiler
0BeğenmedimŞikayet
philo ()Ayrıntılı bilgi için teşekkürler, emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
EfsaneGeriDöndü ()Kısacası en fazla 6. 13 e kadar düşer sonra gideceği yere kadar gider :)
Ben e dalgasının dibini böyle görmek istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
OrhanTos61 ()Hocam 6, 41 den tersteyim öneriniz nedir grafikten pek anlamıyorum?