Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
55MURAT55 ()bu arlarda bir düzeltme gelebilir mi tşk
0BeğenmedimŞikayet
55MURAT55 ()hocam nerdesin özlettin kendini senin fikirlerine ihtiyacımız var
0BeğenmedimŞikayet
Eeerva ()Beşinci dalga ya başladık diyebilirmiyiz? kaça kadar gider
0BeğenmedimŞikayet
Dolsun_artık ()Değerli hocam ben doviz konusunda acemiyim ama sizin takipcinizim 6. 39 dan giris yaptim zarar yapmak istemiyorum ovp düşüse neden olurmu sizce tesekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
wowazange ()Teşekkür ederiz Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Sinyor ()dolar geçtiğimiz aylarda 7 yi geçti bu neden yok grafikte
0BeğenmedimŞikayet
Sinyor ()bu grafik neye göre oluşturuldu acaba
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_K_ ()Ikili tepede ongordugunuz rakam nedir
0BeğenmedimŞikayet
Burak__06 ()Anladığım kadarıyla 6. 80 bandına mi çıkacak tekrar ne kadar zamanda.
0BeğenmedimŞikayet
mmuratt5275 ()tşkler dostum sen bize lazımsın
0BeğenmedimŞikayet
Ezel_$$ ()Flamayı yukarı doğru aşarsa eliot 5. Dalga... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alibolat ()Burdan aşağıya düşer mi yoksa gider mi üstad
0BeğenmedimŞikayet
Ercan36 ()Sevgili dostum emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Cemilcemil ()hoşgeldiniz hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSelcuk ()Hocam burda ikili tepe bahse konu ikinci tepe 7. 2 mi 6. 8 mi onu cozemedim. saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()mustermo dostum bunun hedefi çok yüksek üçgenden çıkarsa herkesin ağzı açık kalır
0BeğenmedimŞikayet
Murat717171 ()Sizi eleştirenleri kınıyorum. Siz ustanın ustasısiniz. İsterse dolar düşsün yinede düşüncem aynıdır.
0BeğenmedimŞikayet
Butterfly07 ()yolculuk nereye olacak hocam şu 6, 70 ler ne vakit gelir acaba :( terste kalmak zor
0BeğenmedimŞikayet
Uğur4343 ()Yani düşüşünü olacak hocam
0BeğenmedimŞikayet
Aklımdabinbirsorular ()adamsın adam
0BeğenmedimŞikayet
murattt35 ()o tepe gelmeden rahat etmicen demi)))