Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
Dogan83 ()Üstat bu grwfiklerden şunu anlamıyorum üçgenin içi birleşene kadar dolunca ne oluyor para alim satışları eşit ki yani yada çok mu birikim oluyor bir yere firlama yapıyor
0BeğenmedimŞikayet
Analizbabaliz ()Yükseliş için tarih öngörünüz nedir üstat
0BeğenmedimŞikayet
inanna ()selam kardeşim hoşgeldin
0BeğenmedimŞikayet
Ridvansen30 ()Abi Vallahi seni özledik. Sitede bazı arkadaşlar gereksiz soğuk yorumlar yapıyor farkındayız ama olan bize oluyor zekatın karşılığını alamıyoruz :) başka site varsa orda görüşsek ne güzel olur
0BeğenmedimŞikayet
DGM ()Güvendik sana bekliyoruz terste umarım tepetaklak olmayacağız :(
0BeğenmedimŞikayet
SenKimsinYa ()Hocam nerelerdesiniz yardımcı olun
0BeğenmedimŞikayet
Tersimpistir44 ()Abi bu ikili tepe anamızı ağlattı gelsede sevinemeyeceğiz artik
0BeğenmedimŞikayet
chasesky ()Nerdesin dost. yardımına ihtiyacımız var. karda da zararda da yanındayız.
0BeğenmedimŞikayet
YZC54 ()Küsmek yok sn MUSTERMO. inadına devam
0BeğenmedimŞikayet
memet47 ()Hocam ovp projesi için ne düşünüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Sportman ()Hocam ben size inaniyorum destekliyorumda... ikiz tepe ay sonu 7 gorcez dedik ve ona gidiliyor aklimda sadece sizin son yazdiginiz mantikli yazi... hee birde adamlar resmen ikiz. minare ikiz. kule ciziyolar enterasan bir mesaj var sankki
1BeğenmedimŞikayet
yıley ()Bu grafik gerçekleşirse. Kısa vadede. Karar noktası. 5. 80. Olur.
0BeğenmedimŞikayet
ahmet073 ()Teşekkürler Mustermo!
0BeğenmedimŞikayet
Hasan11 ()Merhabalar hocam size göre d dalgası tamamlanmıştır kısa bir yorum alabilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
omerpoyraz ()Hocam bu grafik ay sonuna gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
Van6565 ()hocam sitede yokluğun belli ediyor gel artik
0BeğenmedimŞikayet
monerello ()Üstad sana güvenerek eylül sonunu bekliyorum inşallah haklı çıkarsın
0BeğenmedimŞikayet
msnoyunmsn ()En kaba cizimle bile eylul sonlari tepe gorunuyor terste kalanlar icin h. olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
yavamazsincap ()Peki sayın hocam suan usd de mi yoksa tl demi olalim sizce ben usd deyim?
0BeğenmedimŞikayet
FenFENOMen ()Sevgili üstad 6, 20 ye geri çekilme uzak değil diyorsun yani...
0BeğenmedimŞikayet
miraym ()üçgen formasyonu tamamlandıktan sonrası için öngörüleriniz aynı mı yorumlarınıza ihtiyaç var.
0BeğenmedimŞikayet
Kenya_12 ()Hocam tek bir soru ikili tepedeki hedefiniz 8 üstümü evet veya hayır ben baya üstsen tersteyim ve sizi dinleyerek sabırla bekliyorum saygılar
0BeğenmedimŞikayet
ZEBUN35 ()Sayın hocam bu ikili tepe nereye değecek? :))
0BeğenmedimŞikayet
fctolga ()Grafiği açıklar mısınız
0BeğenmedimŞikayet
Snnctlky ()Durum vahim o zaman Başkan
0BeğenmedimŞikayet
Zoomes ()Paylaş hocam sen forumda her telden adam var, senin gibisi yok. :)
0BeğenmedimŞikayet
Selinn86 ()Hocam ovp icin ne dusunuyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_ekonomici ()Ne anlama geliyor
0BeğenmedimŞikayet
nisaars ()Litfen benim icinde yardimci olun bugun en tepe nereyi gorur
0BeğenmedimŞikayet
whas_52 ()Hocam 6. 62 beklemedeyim 2 aydır tek korkum 6. 62 ye geldimmi dolardan çıkmak o kadar bekledim 60lardan sonra duzelmltme yapar mi