Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()... kelimeler kifayetsiz :((
Sağlıkla kalın, emeğiniz çok hakkınızı helal edin, odunpazarı turlarında belki karşılaşırız kim bilir! selamlar saygılar.. :)
1BeğenmedimŞikayet
faruk_atc ()Şirketlerin iflas erteleme kararı gibi sen de iptal erteleme kararı al bence levent bey. Bir sürü kişi gitme diyor size
0BeğenmedimŞikayet
rreskss ()levent abi tavsiyelerine uyarak parçaları 6500 ve 6540 dan çıktım şu anda beklemedeyim düşüş trendi hakkındaki değerli görüşlerini bekliyorum saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Myparadise ()bu site seninle guzel... kararini bir kere daha gozden gecir... nacizane tavsiyem
1BeğenmedimŞikayet
LeHoYa ()Levent abiii yolun açık olsun biz şimdilik buralardayız ne zaman olursa gel herzaman aynı saygıyı sevgiyi görebileceğini biliyorsundur zaten
0BeğenmedimŞikayet
dfor ()Abi sendemi yahu gitmemelisin kesinlikle...
2BeğenmedimŞikayet
Panikkk ()Levent bey iyi akşamlar, iyi niyetiniz, nezketiniz, yardımseverliğiniz gün gibi aşikar, gitme kararınıza çok üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun, her şey güzel kalbinize göre olsun, son anda bile ışık tuttunuz 6. 00 altına inmesi zor diyerek çok teşekkür ederim, Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin, yine de uslüp bilmeyenlerin yorumuna istinaden gitmeyin derim :((
1BeğenmedimŞikayet
karizma70 ()Hemşerim en sevdiğim adamlardan biriydin niye böyle yapıyorsun Gönül koyan mi oldu yorumlarına ihtiyacımız var seviliyorsun biliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
yargıç54 ()Yapma be kaptan canın saolsun hakkım helal olsun allaha emanet ol
0BeğenmedimŞikayet
faruk_atc ()Sizi tanıdığıma memnun oldum.
1BeğenmedimŞikayet
agresifpolyanna ()Sen de mi abi ya nereye gidiyorsun ? Lütfen kimse kalmadı sitede ustalardan.. Seni seviyoruz ..
0BeğenmedimŞikayet
Tuneman ()Aman hemşehrim deme sakın...
Bu sitede sana ihtiyacı olan kaç kişi var...
Zaten site loto bayiine döndü sizlerde giderseniz buranın anlamı kalmayacak...
Çok rica edilorum kararınızı tekrar düşününüz...
0BeğenmedimŞikayet
faruk_atc ()Hocam sen nazik bir kişiliksin, uzaktan takip ediyorum sizi
0BeğenmedimŞikayet
Emin_yaşar ()Hiç sizinle mesajlaşmadık ama gördüğüm kadar sevilen birisin burda.
0BeğenmedimŞikayet
Cioo ()Şahsım adına bana hiç faydaniz olmadi yinede yolunuz açık olsun