Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
SING ()Burhan bey bir dip alalım sizden :)
0BeğenmedimŞikayet
xorto ()@Hknaltın alt yorumu okuyabilirsin
0BeğenmedimŞikayet
şahsenem ()@zamanlama_manidar Levent bey @panriver @RiCHiE__RiCH__ nerelerde acaba. onların değerli yorumlarını özledik. başka biryerde paylaşım yapıyorlarmı? bu konuda bilgisi olan varmı:)
0BeğenmedimŞikayet
Küflüçıkı ()Gitmenize uzuldum isallah trkrar geri gelirsiniz saglicakla kalin
2BeğenmedimŞikayet
Camcı ()Yokluğun ciddi anlamda hissedilecek dostum. Yaşantında sağlık, huzur ve başarılar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
bulut30 ()bu gulen yuzu bu edepli mutevazi gercekten cok degerli ve zeki insani burada gorememek kadar aci bisey yok. abim siz bizim mutlulugumuz hayata bakan enguzel penceremizdin. keske bizimle kalsaydin. seni cok seviyoruzz
0BeğenmedimŞikayet
BATUHANA ()yolun açık olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Nightmare116 ()Burhan abi oldu mu bu şimdi hiç
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Aaa nereye hocam yaa
0BeğenmedimŞikayet
OĞUZZ_ ()Sitenin mütevazı ve hoşgörülü abisi sende mi gittin.
Gönlün güzel işlerin yolunda olsun. Kal sağlıcakla abi.
0BeğenmedimŞikayet
Tonyokuk ()Abi iyiydik
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Hocam hiç ıyi olmadi gitme fikriniz:(
0BeğenmedimŞikayet
Redcooll ()Yeni gördüm ve cok üzüldüm insallah fikrin değişir
0BeğenmedimŞikayet
erenakman06 ()Abi dur nereye ya. Bir tahmin tutmadı diye küsüp gidilmez ki :)
0BeğenmedimŞikayet
DaisyDay ()Az ve öz yorumlarınızı özleyeceğim Levent bey. Umarım bir gün geri dönersiniz.
0BeğenmedimŞikayet
SING ()Allaha Emanet Ol Sayın Dost Kişi.
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog13 ()Bana göre iyi bir yorumcusun. Her zaman bekleriz. Kendini unutturma.
0BeğenmedimŞikayet
Yasakkentli ()Abim hakkini helal et gramda beni ipten almıştın. Seni tekrar aramızda görmek dileğiyle kendine iyi bak Allah selamet versin
0BeğenmedimŞikayet
suskun33 ()üzüldüm dostum ya:( ne güzel laflıyorduk arada.
kib. AEO
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Cuman Mübarek Olsun Levent Abi, Senden Çok şey Öğrendim Sende Hakkını Helal et, Yüzyüze görüşemesekte ne kadar kibar , naif, saygılı bir insan olduğunuzu biliyoruz. Biz sizi çok sevdik, İnşallah Kendi adınıza hayırlı bir karar vermişsinizdir. Ama bizim adımıza çok büyük kayıp oldu.
0BeğenmedimŞikayet
Game_Theory23 ()Bu durum kesinlikle kabul edilemez, site zaten cok degisti, sen ve senin gibi bir kac kişi vardi, simdi sen de gidiyorsun, bu kararı yargiya tasiyip yurutmeyi durdurma alacagiz:)
Gitme bak, gerekirse zor kullaniriz:)
Veda konusmanda benden de bahsetmeyip @fightclup tan bahsetmen ayrica çok kırıcı :)
0BeğenmedimŞikayet
trkfatih ()levent abi seni burada görmek istiyoruz lütfen burdan ayrılma
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Yapma Levent bey, oldu mu şimdi...
Herkes son kararını kendisi verir, herkesin kendi pozisyonu, üzmeyin bu kadar insanı.
En kısa sürede görüşmek dileklerimle, hayırlı cumalar.
@zamanlama_manidar
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Abi Allah aşkına nereye gidiyorsun? Dost dostunu terk eder mi?
0BeğenmedimŞikayet
UlubatlıHasan ()@zamanlama_manidar oldumu böyle abi yaa, gün sonunda yorumlarını mutaka okudugum, bu sitenin en değerli yorumcularından birisiniz, sizden çok şey ögrendim, inşallah kararınızı gözden geçirip gitmekten vazgecersiniz. Selamlar saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Ayyıldız_Team ()Batış kaçınılmaz dediğimde kelimelerimizi yine de düzgün seçelim demiştiniz ben doğru bildigimi soylemekten sonunun ne olacağını bildiğim halde hiç kaçınmadım şimdide diyorum ki verdiğiniz bu ani kararın siz dahil kimseye faydası yok
0BeğenmedimŞikayet
faruk_atc ()Yahu hocam merkez bankası bile enflasyon oranını tuttyramıyor, ben yanlış tercih yapıp zarar etmişim çok mu, bu kadar kafaya takmamak lazım.
1BeğenmedimŞikayet
Sibelgün ()Abi sizin gibi iyi niyetli biri burdan gitmemeli gerçekten sizi tanıdıma memnun oldum ben şahsım adıma en kısa sürede bu sitede yer almanızı istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
By_dolarEx ()Herkes gidiyor bu ara usta kaldık bir başımıza..
0BeğenmedimŞikayet
Haktan_armağan ()Abi gitmesen iyiydi oldumu böyle şimdi