Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (72)
0BeğenmedimŞikayet
tssy23 ()emeğinize sağlık güzel bi rakam yükseliş için
0BeğenmedimŞikayet
Kahve ()Orta vadeli yani tşk
0BeğenmedimŞikayet
Dogantenks ()Bu adam ruya goruyor. Gordugu ruyalarida buraya yaziyor. Bu grafigin olmasi icin 5 ay gerekli.
0BeğenmedimŞikayet
LORD_OF_THE_SEYMENS ()tebrikler hocam hatirlarsiniz 4. 93 oldu 4. 50 ardindan 4. 80e tepki yapti
simdi ise 7. 20 5. 70 yada daha asagisi elbet bu dususun dengesi olacak ortalama 6. 5 gelecek tahminim zamani bilemesekte bu rakam yakin zamanda gelecegine inaniyorum o yuzden depolari fule yakin doldurdum daha asagidan alim verirse yine korkusuzca alacagim
0BeğenmedimŞikayet
Zor_adam ()Usta biz sana güveniyoruz senin analizlerin sürekli gerçek çıkıyor
InsAllah bu sefer de öyle olur
0BeğenmedimŞikayet
SaltukBey ()Hocam inşallah öyle olur : ) Beklemedeyiz Tersteyiz
0BeğenmedimŞikayet
DollarSoHard ()Genelde düşüş bekliyordunuz dolarda önceden grafiklerde. Yükselişi öngörmenizin bir sebebi var mı
0BeğenmedimŞikayet
rafetbas61 ()Senin grafikleri inceledim 5950 den aldım asla da pişman değilim çünkü dediğin her yer geldi ha 10 gün ha 1 ay eyvallah sagolasin
0BeğenmedimŞikayet
Jett ()Hadi hayırlisi bu tersten cikarsak yeterli olur bize sonra isterse 1Tl olsun :)))
0BeğenmedimŞikayet
Rahap ()Hoşgeldiniz hocam . elinize sağlık , hepimize hayırlısı olur umarım
0BeğenmedimŞikayet
Kartalll12 ()Yükselecekmiş oley
0BeğenmedimŞikayet
zeyno71 ()yolunuzu bekledık hg nız