Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0408 20:15:33
EUR 35.9764 20:15:33
USD 34.5403 20:15:33
ALTIN ONS $2705.5300 20:15:33

Grafiği gönderen: Traderist

⭐⭐⭐Traderist ()
Dolar
5.76 üzeri günlük kapanış olursa hedefimiz bu şekildedir.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
[grafik d=90972_GRkz57az.jpeg][/grafik]

Yorumlar (72)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

ozsentorna02 ()

Ustam sizin dediginiz. gibide kapandi . yon yukarimi simdi

0BeğenmedimŞikayet

Cancaz ()

Usta hoşgeldin çok bilmiştir fena salladı

0BeğenmedimŞikayet

TUGİTUGİİ ()

adam bıldıgın yaktı gıttı mılletı :)) bıde uc dort kısıde soru soruyor ya buna ben gııdyorm gereklı acıklamayı yaptım yada engel falan dıyor dırek tovbe estf..

0BeğenmedimŞikayet

Doktor_x ()

Usta bu dolar şu sıralar sadece düşer. Bolver grafiği. Grafik siyasi söylemlerle çöp olur.

0BeğenmedimŞikayet

Muallim20 ()

Slm hocam 5, 76 altında kapatacak gibi ne diyorsunuz bu durumda. Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Retired_and_angry ()

Usta.. halk dili ile anlatıbilirsen çok kişi adına seviniriz.. o rakama kapanma olursa... eğer diagrama göre yükselmemi gözüküyor..
Siyasal- uluslararası haberler v. b konular hariç

0BeğenmedimŞikayet

msnoyunmsn ()

Hocam sana güvenerek iş yapmadım önce kendime sonra sana güvendim kendime güvencim olmasa %100 doğru bilgi gelse yine işin içine girmem, ben 6. 6 6. 5 ve en son senle birlikte dün 5. 99 dan girdim pişmanlık 6. 6 ve 6. 5 de var ama asla zarar kes taraftarı değilim ve zaman açısından sıkıntım yok senden şuna cevap vermeni istiyorum, tarih 16 ekim ben 6. 6 ve 6. 5 den çıkabilir miyim gayet ileri bi tarih koskoca 2 ay sadece görüşlerini belirtsende olur teşekkürler..

0BeğenmedimŞikayet

Gency ()

hocam 5. 76 üstü kapanış demiştik altında kalırsa düşüş devam mı eder aldım ben kalan tüm paramla 6. 7591 den

0BeğenmedimŞikayet

Para_avcısı_ ()

Hocam altın ne olur bu grafik gerçekleşirse en üst olarak soruyorum

0BeğenmedimŞikayet

accemiiiii ()

usta bir yere gitme seni görünce bile biz terstekilere bir umut doğuyor eminim, karanlıkta yükselen bir güneş gibisin

0BeğenmedimŞikayet

Mhmthlya ()

Dedigin oldumu üstad yatırım yapilirmi

0BeğenmedimŞikayet

Deejayo ()

Wayyy grafikler şekil . :))) bi yerde daha gördüm sakii.. :))

0BeğenmedimŞikayet

HarunDost ()

Sevdim bu grafiği :)

0BeğenmedimŞikayet

Alp007 ()

Hocam emeğinize sağlik. Teşekkürler. Uzun zamandır takip ediyorum başarılı yorumlarınız var. Ytd. :)

0BeğenmedimŞikayet

star5896 ()

hocam dip 5. 79 mu yani?

0BeğenmedimŞikayet

Dnzdnzzz ()

Hocam sen naptin

0BeğenmedimŞikayet

operatör75 ()

Bist için çalışmanız var mı hocam? Bize de yol gösterseniz

0BeğenmedimŞikayet

Tekburcin ()

Helal olsun

0BeğenmedimŞikayet

Mihrali1071 ()

76 altinda kaparsa ne olur ustam

0BeğenmedimŞikayet

Levent23 ()

O zaman hocam ful alıyorum bu rakamdan gece işlem yapamıyorum verdiğiniz hedef rakamı görürse en yakın zamanda güzel kar olur ne dersiniz alim yapalım mı buralardan yoksa yarın cuma iyice düşer mi

0BeğenmedimŞikayet

Benjo2727 ()

Saygilar hocam seviyorum sizi moral verdiniz terste kalan biri olarak bana

0BeğenmedimŞikayet

operatör75 ()

Eyvah o zaman bistte batıyoruz zaten

0BeğenmedimŞikayet

Slnkry ()

6. 22 den aldım ciddi zarardayım bana bir fikir verirmisiniz

0BeğenmedimŞikayet

Enc60 ()

teşekkürler hocam sana güveniyoruz @Traderist

0BeğenmedimŞikayet

Mhsn66 ()

Bayram sonrası tersten çıkarız demi hocam

0BeğenmedimŞikayet

SoulFLY1 ()

Benim de düşüncem eylül ortası aynı yerleri göreceğidir. Dün yanlış yönlendirme yapıyorsun diyordum ama şimdi haklı gibisin.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum