Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (72)
0BeğenmedimŞikayet
ozsentorna02 ()Ustam sizin dediginiz. gibide kapandi . yon yukarimi simdi
0BeğenmedimŞikayet
Cancaz ()Usta hoşgeldin çok bilmiştir fena salladı
0BeğenmedimŞikayet
TUGİTUGİİ ()adam bıldıgın yaktı gıttı mılletı :)) bıde uc dort kısıde soru soruyor ya buna ben gııdyorm gereklı acıklamayı yaptım yada engel falan dıyor dırek tovbe estf..
0BeğenmedimŞikayet
Doktor_x ()Usta bu dolar şu sıralar sadece düşer. Bolver grafiği. Grafik siyasi söylemlerle çöp olur.
0BeğenmedimŞikayet
Muallim20 ()Slm hocam 5, 76 altında kapatacak gibi ne diyorsunuz bu durumda. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Retired_and_angry ()Usta.. halk dili ile anlatıbilirsen çok kişi adına seviniriz.. o rakama kapanma olursa... eğer diagrama göre yükselmemi gözüküyor..
Siyasal- uluslararası haberler v. b konular hariç
0BeğenmedimŞikayet
msnoyunmsn ()Hocam sana güvenerek iş yapmadım önce kendime sonra sana güvendim kendime güvencim olmasa %100 doğru bilgi gelse yine işin içine girmem, ben 6. 6 6. 5 ve en son senle birlikte dün 5. 99 dan girdim pişmanlık 6. 6 ve 6. 5 de var ama asla zarar kes taraftarı değilim ve zaman açısından sıkıntım yok senden şuna cevap vermeni istiyorum, tarih 16 ekim ben 6. 6 ve 6. 5 den çıkabilir miyim gayet ileri bi tarih koskoca 2 ay sadece görüşlerini belirtsende olur teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
Gency ()hocam 5. 76 üstü kapanış demiştik altında kalırsa düşüş devam mı eder aldım ben kalan tüm paramla 6. 7591 den
0BeğenmedimŞikayet
Para_avcısı_ ()Hocam altın ne olur bu grafik gerçekleşirse en üst olarak soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
accemiiiii ()usta bir yere gitme seni görünce bile biz terstekilere bir umut doğuyor eminim, karanlıkta yükselen bir güneş gibisin
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthlya ()Dedigin oldumu üstad yatırım yapilirmi
0BeğenmedimŞikayet
Deejayo ()Wayyy grafikler şekil . :))) bi yerde daha gördüm sakii.. :))
0BeğenmedimŞikayet
HarunDost ()Sevdim bu grafiği :)
0BeğenmedimŞikayet
Alp007 ()Hocam emeğinize sağlik. Teşekkürler. Uzun zamandır takip ediyorum başarılı yorumlarınız var. Ytd. :)
0BeğenmedimŞikayet
star5896 ()hocam dip 5. 79 mu yani?
0BeğenmedimŞikayet
Dnzdnzzz ()Hocam sen naptin
0BeğenmedimŞikayet
operatör75 ()Bist için çalışmanız var mı hocam? Bize de yol gösterseniz
0BeğenmedimŞikayet
Tekburcin ()Helal olsun
0BeğenmedimŞikayet
Mihrali1071 ()76 altinda kaparsa ne olur ustam
0BeğenmedimŞikayet
Levent23 ()O zaman hocam ful alıyorum bu rakamdan gece işlem yapamıyorum verdiğiniz hedef rakamı görürse en yakın zamanda güzel kar olur ne dersiniz alim yapalım mı buralardan yoksa yarın cuma iyice düşer mi
0BeğenmedimŞikayet
Benjo2727 ()Saygilar hocam seviyorum sizi moral verdiniz terste kalan biri olarak bana
0BeğenmedimŞikayet
operatör75 ()Eyvah o zaman bistte batıyoruz zaten
0BeğenmedimŞikayet
Slnkry ()6. 22 den aldım ciddi zarardayım bana bir fikir verirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Enc60 ()teşekkürler hocam sana güveniyoruz @Traderist
0BeğenmedimŞikayet
Mhsn66 ()Bayram sonrası tersten çıkarız demi hocam
0BeğenmedimŞikayet
SoulFLY1 ()Benim de düşüncem eylül ortası aynı yerleri göreceğidir. Dün yanlış yönlendirme yapıyorsun diyordum ama şimdi haklı gibisin.