Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
matsushita ()165 iken 200 ü işaret ettik, ama kendimiz bile almadık
0BeğenmedimŞikayet
ruzgar41 ()emeğine sağlık abi sendemi 12* ci oldun:) ilerde çevirme var dikkat et:)
0BeğenmedimŞikayet
enver12345 ()zalım tablo :D
0BeğenmedimŞikayet
GUİDİNG_LİON ()@matsushita
Sevgili matsus
Mektup gibi oldu başlangıç :)
Açıkcasi gecen sene 2017 başlarında gram altin 151 e cikmişken bende 130 135 araligini bekliyordum
O zaman temel teknik le ayni fikirdeydik
Akabinde gram altın 141 ile dip yapıp tr refarndum etkisi ilede dolar bazli kureselde ise ons bazli tekrar 155 ile yeni bir rekor yapmişti
Temel teknik dip rakamıni güncellemiş daha da aşagi cekmişti
İnanılmaz bir rakamdi 114 !
Diger rakami ise 123 tü
Rakam tekrar 145 oldugunda ben alım yaptim daha aşagı düsmesi zor ama olasi 143 142 rakamalrina da tl ayırdım ordan da aldım fakat fiyat 138 oldu ve tam 3 ay oralarda oyalandi
Herkes acaba geliyormu dedi o ürkütucu rakamlar
Ama piyasa güzel silkeleme yapti :)
O sirada hala 120 130 bekleyenler vardi ve zannedersem altın 150 lere gitmiş ve vejle nick li biri temel teknige sen altıni 160 tan alacaksin dedi
Ve oylede oldu hatta 168 dan aldi kendisi
Malesef buyuk bir hata yapti ki
En çok guvenilen kişilerden di orta uzun vade teknik analizde
Devam edecegim ...
0BeğenmedimŞikayet
zamanlama_manidar ()Başkan eline sağlık. Şahsi fikrim bundan sonra 165'ler diptir, belki 165'i hiç göremeyeceğiz bile, 120- 130- 140- 150 bunlar ise hayalden öte değildir...
0BeğenmedimŞikayet
½Maniac ()sana puanı kim verdi ?
listede olmayan biri
güzel analiz
diyorum ama
165bundan sonra asırlık taban demek için az erken
belki son bir düşüş 1, 5 yıl içinde