Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0838 22:37:58
EUR 37.2495 22:37:58
USD 34.3441 22:37:58
ALTIN ONS $2734.9100 22:37:58

Grafiği gönderen: guliz

⭐⭐⭐guliz ()
Gümüş

Kisaca al sat yerleri nasil yapilir? uzun vadelide 50 ve 200 ema veya sma kullanilmasi yeterlidir.onu daha once grafiklerle paylasmis gostermistim.simdi alim satim yerleri dusen veya cikacak doviz emtiayi basit cigilerlerle anlayacaginiz sekilde cizdim.dusen doviz ustundeki cizgiler satis yerleridir.nekadar yesil mum okadar saglikli yukselistir.ve cizgite degmesi satis cizginin ustunde yesil bir mum bekle anlamindadir.yukardaki cizgiler gelmesi muhtemel asagdaki cizgiler gelmesi muhtemel yerlerdir.stoplossta ona gore ayar lanir.daha once stoploss yerlerini yazi ile size yazdim.o yuzden herzaman soru yerine not alinmasi sizin icin daha sagliklidir.
Cok duseni satmayiniz.ertesi gun veya 2 gun sonra tepki yukselisinden satmaniz sizi zarardan koruyacaktir.

Ve bu asagdaki yaziyi belki yillardir yaziyorum...
Gun olarak benım kafadan attıgım ayın 7si yukselis 25/26 yalancı yukselistir. satamayanlar icin bır fırsat verır.
Ay ortası 16/20 sı arası ve 28/04 u normalde dusus veya duzeltme olur. aralık ve hazıranda gram alınır.
Bunlar benım buldugum calısma tarihlerdir bundan sonra tutar yada tutmaz bilemem

https://altin.in/guliz/8

En guzel karar sizin kararinizdir... hepinize bol sans.

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Haftalık yorum once yıkselısler sonra beklenen alım yerlerı geldı gecen hafta
@Şaşkın_Yatırımcı

4BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Arkadaslar hep ayni sorular ben bu grafigi bu hafta icin oaylastim ve hep yorumlarda bakiniz diyorum. bakiniz grm 159. 12 ve kotu ihyimal 158. 22 ons 1321 destek cizgisi cizmidim burdan yarin tepki geldi gelmezse dusus sabah devam ederse 1312 den almamazlik yapmayin. yarin sabah dusus devam ederse tepki yukselisinden satmak icin gram degerleri gelirse ons alinir.
Birsada 117 altinda 114 demisiz bugun gelmis bud kirilirsa 112lerden aliniri dun yazdim.
Gumus 1, 99 kotu ihtimal 1, 97 demisiz.
Gbpusd 1, 3955 gelecek daha sonra kirilmasi ile 1, 3696 yazilmis eurusd icin 1, 23 onemini kirilirsa sayfamda gelebilecek rakamlari yazmisim.

13BeğenmedimŞikayet

guliz ()

@Bedfellow bakiniz hedef 2, 0592 ve 2, 0698 gelecek demisim grafiksizde demisiz 2, 07 geldi bjndan sonrasi 2, 0540 altina inmezse ve sonra 2, 0690 uzerinde kalislarla yon verebiliriz. simdilik bukadar... biz hedegi getirdik zararina satmamak icin buraya kadar bilebildim al sat tut kismi size kalmis artik. by by

2BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Evet grafikte gosterdigim gumus hedefide 2, 05te 2, 06da geldi.

2BeğenmedimŞikayet

guliz ()

pazartesi gunu yukselise devam edecegini dusunuyorum 3, 79 gelebilir ve bukez kirabilir yinede ytd

https://altin.in/guliz

Bakalim kiracakmi? ustunde 3, 80li rakami cizmis ve 2, direnc simdi yapamazsa geri cekilirse yarin geri alirsin belki. zaten 1 saat sonra piyasa kapanir.
@AyşemAyşem

0BeğenmedimŞikayet

iyazar33 ()

Merhaba, ben pek anlamıyorum da grafik okumaktan. Ne anlama geliyor neler anlatıyor açıklama şansınız var mı acaba?

0BeğenmedimŞikayet

Nurcihan ()

Çok taşekkür ederim 1numarasınızAllahda sizin bütün sıkıntılarınızı gidersin

0BeğenmedimŞikayet

Sokment ()

Evet geldi ellerinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Sledgehammer ()

simdi geldi..

12BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Bu yazi ve grafikler geldimi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum