Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0486 21:59:55
EUR 37.9410 21:59:55
USD 36.2240 21:59:55
ALTIN ONS $2882.5450 21:59:55

Grafiği gönderen: Traderizm

⭐⭐Traderizm ()
Dolar
2017 nasıl geçti. neler oldu? okuma zahmetinde bulunan vakit ayıranlara şimdiden teşekkürler.
yılın ilk haftasında görüşmek üzere...

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

3BeğenmedimŞikayet

Rahmetliolduk ()

Balgodarya (Teşekkürler)
Paylaşımların bitmek bilmeyen enerjin garfik çalışmaların ve emeğin için
Ayrıca @Umtce ve @battıbalık üstadların da emeklerine yüreklerine sağlık , ))
Sağlikla Huzurla ve Mutluluk ile kalın ...

0BeğenmedimŞikayet

zorda_olsa ()

@Traderizm
tek kelimeyle süper bir yazı olmuş bir yılı anlatan kaleminize saglık :)

0BeğenmedimŞikayet

DoğanGökTÜRK ()

Takiptesiniz sn Traderizm.. sizin yol haritanıza göre hareket ediyorum dolarda.. kızacaksınız belki ama cok azda XRP aldım 3- 4 yıl bakmayacağım iyi akşamlar ..

0BeğenmedimŞikayet

Black01 ()

Çok güzeldi. Tavsiyeleriniz ve değerlendirmeleriniz için teşekkür eder, mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

murgo ()

Harika yazı, tekrar o günleri yaşadım. Ayrıca iyi yazarlar okumuşsun rebul bey :)

0BeğenmedimŞikayet

H_E_Muzo ()

Raskalnikov
:))

0BeğenmedimŞikayet

saymann ()

Güçlüler kuralları koyar!

1BeğenmedimŞikayet

Alp_58 ()

Güzel özetlemişsiniz, emeğinize sağlık. Yavuz sitede mi?

0BeğenmedimŞikayet

ceylinduru ()

Hem güldüren hem düşündüren mükemmel bir özet olmuş

0BeğenmedimŞikayet

teknik_06 ()

le arkadaş, bu kadar uzun yazı mı olur )) sonu hiç gelmeyecek sandım dı

0BeğenmedimŞikayet

Fx_7 ()

Ömrüm gitti okuyacam diye.

0BeğenmedimŞikayet

looksharp ()

Hocam, kaleminizde güçlüymüş maşallah. Şiir gibi yazmışsınız. Tebrikler.

0BeğenmedimŞikayet

efsanees ()

ilk tebrik benden olsun sene sonu tahminini yakaladın rebuş 3, 79 görmüş. seni eleştiren arkadaşlar bunu da görsünler:)

0BeğenmedimŞikayet

Benalice_ ()

Yeni Yıla kadar Gelmeyecekmisiniz? Eğer öyle ise şimdiden iyi yillar Tüm emekleriniz çalışmalarınız için.

0BeğenmedimŞikayet

efsanees ()

ömer seyfettin hikayesi gibi olmuş:)deneme başarılı bence:)

1BeğenmedimŞikayet

vlkn_krdy ()

Açıkça bir şey söyleyim; tabiki sitede başka arkadaşlarda var onlarında emeklerine sağlık ama özellikle teşşekkür borcum olan iki kişi senden ve @Umtce ustadan kendime çok şeyler kattım gerçekden çok teşekkür ediyorum emeklerinize.

1BeğenmedimŞikayet

vlkn_krdy ()

Eline sağlık yada klavyene sağlık diyelim :) güzel olmuş

2BeğenmedimŞikayet

Seren ()

Olsun demek te zor artık çocuk düşlerimiz yok artık ...

Çok güzel yazmışsın ben de emeklerin ve hissettirdiğin güzel dugular için teşekkür ederim

Yeni sene tüm zorluklarıyla bizi sınamaya hazır kapıya dayandı Herkese sabırlı hoşgörülü ihtiyacımıza yetecek kadar kazançlı günler dilerim

0BeğenmedimŞikayet

bondman ()

yazara tşk ediyor oscara kendisini layık görüyoruz :)

1BeğenmedimŞikayet

Gece_x ()

Like Benden

1BeğenmedimŞikayet

Gece_x ()

Sen mi yazdın bunu Reb?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum