Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()Alt yorum grafik gümüşçülere gelsin saat gibi çalıştı ve artık dip çalışması bitti tepe yolculuğu başlasın
0BeğenmedimŞikayet
ruzgar41 ()aynen başkan onsla gidiyor bu mrt sanki dolarda onemlide ons daha onemli çok önemi yok bsşk ya piyasa bu hep kar edecez değiliz ya acelesi yok dursun
0BeğenmedimŞikayet
mermermermi1 ()tebrık ederım özgur sımdı zor bır soru sorayımmı sımdı ne yapacak nerden alalımm full ve ull e yakın acaba ne dersın dun 2. 0850 ler gıbı bır yorumun vardı sımdı ne dersın gumus ıcın acaba
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()Alt yorumdaki grafik çalışmasını bir ay önce yapmıştım nasılda işlemiş GÜMÜŞ çüler incelesin
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()gümüş ile ilğili 1D çalışmama geçtiğimiz günlerde yapmıştım tam olarak çalışmamış olsada düşüş kanalında olduğunu belirtmek istedim 17. 94 usd yi kıramadığı süredcede düşek gib duruyor ama alım yerinize bakarak kanalın üstbant çizgisine değecekmiş gibi hesap yaparsanız ufakta olsa para kazandırır
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()Alt yorumdaki gümüş ons beklentimiz 17. 49 ı yukarı kıramadığı için ve ordan dönüş gösterdiği için yeni hedef olarak 16. 594 ü kendine seçmiş olabilir 17. 140 lar destek noktamız şuan için aşağıya kırdığı an 16. 594 e kadar çekilecekdir buda bize alım fırsatı oluştura bilir.
0BeğenmedimŞikayet
RiskKazanç_ ()eline sağlık abi, ben biraz daha yükselirse gönderirim, bahsettiğin inişler çok ciddi zarara yol açar yoksa.