Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
altın_zengini ()**#&Alt yorum 2 grafik gümüş...
**#&
Değerli @Serpico_ , Değerli tüm altin.in ailesi ve Değerli 1371 takipçim e gelsin alt yorumlardaki 2 grafiğim.
Önemli farklı olaylar olmadıkça gümüş ons ta 18 civarları gelmeli.
Fed faiz kararından 1 2 hafta önce de satış yapılmalı bu şimdiki düşüncem ama yine de spekülatif gümüşü düşürürler diye de tedirginim aslinda her zaman grafik uymuyor...
5BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Dostum eline sağlık.
Ben teknik analiz ve grafik çizimi artık yapmayacağım. Sadece aldığımı ve sattığımı yazacağım. Alırken ve satarken de hedef yazmayacağım.
Asıl sebep bir hedef veriyorsun diyelim o anki piyasa koşullarına göre hedef gelmesi kuvvetle muhtemel. Ama ani bir gelişme gerçekleştiğinde hedefinin gerçekleşme ihtimalinin artık kalmadığını kendin görüyorsun. Buna rağmen sırf hedef vererek kendini bağladığından dolayı ani gelişmeye reaksiyon gösteremiyorsun. Çünkü yazmış oldukların önünde duvar gibi duruyor. Bu nedenle artık free takılacağım hedef yok temel analiz yok sadece aldım sattım.
Tabiki de alıp satarken göstergelere ve anlık gelişmelere bakacağım ama bunu buraya yansıtmayacağım.
0BeğenmedimŞikayet
th35 ()likeladım abi emeğe saygı
0BeğenmedimŞikayet
RİCHiE_RİCH_ ()Emegine saglik hocam tskler
0BeğenmedimŞikayet
DolarMıDolar ()aleyküm selam hoşgeldin
0BeğenmedimŞikayet
alpkutucu ()emegine saglık artımı kabul edin tesekürler
0BeğenmedimŞikayet
Mekanik1 ()eline sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
Kemal_34 ()Bunlara bir beğeniyle teşekkür yeter mi bilemedim