Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0838 22:42:11
EUR 37.2488 22:42:11
USD 34.3444 22:42:11
ALTIN ONS $2735.1600 22:42:11

Grafiği gönderen: guliz

⭐⭐⭐guliz ()
Gram Altın

@eftelya_545 20 ema 50 emayi kestigi zaman o mavi hat mir hatti yukari kestigi zaman tek sorun orda kestikten sonra yukselis olur ve devam eder.o yuzden zaman veremem cumaya kadar ben kactim

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

3BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Gercek yukselis olabilmesi icin 5 ay oncesi gibi kesisme olmali ve boyle guclu baslamali ki evet yukselis trendi var diyebilelim. grafige yorum yapamiyorum umarim bu ornek cikar @admin

0BeğenmedimŞikayet

kanaatkar63 ()

Peki bu keşişmede USD tekrar alım fırsatı verecek mi

0BeğenmedimŞikayet

Safak2 ()

Güliz hanım gr altında alım için hangi seviyeleri tavsiye ediyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

caosad ()

Hoş geldiniz tekrar Güliz Hanım

0BeğenmedimŞikayet

Osmanerdgn ()

güliz hanım. dolardaki belirsizlik kafa karıştırmakta. sizce ne yapmalıyız teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

alpkutucu ()

güliz hanım merhaba 3. 84 dolar var 3. 58 satış alttan alma koşulu ile stop uygunmu tşk

0BeğenmedimŞikayet

Karahaydu ()

Efsane Sultan, sitenin "Güzin Abla"si gelmiş. Gelir gelmez de show unuda yapmiş ve izlenme rekorlari yine alt üst. Hoş geldiniz güliz hanim. Saygıyla

0BeğenmedimŞikayet

RiskKazanç_ ()

Grafik. okumayi bilmeyenler icin biraz aciklama rica edebilir miyiz:)

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Güliz Hn uzun zamandan sonra sizi sayfada görmek çok güzel. Siz geldiniz dolar yükseldi. Alttan almak için hangi rakamdan satalım

0BeğenmedimŞikayet

eftelya_545 ()

teşekkürler hocam saygılar bol kazançlar allah gölünüze göre versin

0BeğenmedimŞikayet

Teknik_Yorumcu ()

euro/dolar paritesi ne olur ?
euroda beklenti ne olur satalım m?

0BeğenmedimŞikayet

Z£N ()

Macd yukarı kırdı kırmızı güliz hnm

0BeğenmedimŞikayet

Makine_Derki ()

Güliz hnm hoşgeldiniz
Bu emaları kullanmayı öğrenmeyi tavsiye etmiştim. Herkeze sizin nezdinizde tekrar edim grafikleri bir yana bırakıp sadece
Hareketli ortalama.
Ema ve smaa ile yolunuzu bulabilirsiniz
Kimseye muhtaç kalmadan. Arasına ekleyeceginiz rsi macd gibi göstergelerde epey aydınlatır
3. 10 masalları dinlemek zorunda kalmazsıniz nacizane fikrimdir :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum