Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
1BeğenmedimŞikayet
ruzgar41 ()@WOLF_WAVE hocanın grafiğidir nokta atışlı gene
0BeğenmedimŞikayet
WOLF_WAVE ()@Good_Wife26 onsta bu şekilde açıklamaları profilimde mevcut
0BeğenmedimŞikayet
Gazi_Evrenos_bey ()Hocam teşekkürler.
Malumun ilanı...
fed kararında 4 üye bu yıl faiz artışı yeterli ama diğer üyeler aralıkda 1 tane daha yapalım dedi.
ve 10 milyr dolar bilanco daralması. 4, 5 trilyon dolar bilanco.
veriler iyi gelirse 1250 lere ve hatta 1150 lere kadar gelir.
veriler kötü ve abd de bozulmalar devam ederse ons yukarı hemde baya yukarı gidebilir.
Burda artık güven sorunu fed in güvensizliği . aslında bu konu bu toplantıda 4 üye bunu belli etti.
Burda fed in bunu yapacaz demesi önemli değil. önümüzdeki aylarda piyasanın buna cevaz verip vermiyeceğidir. Ve bu artık vermezse fede verilen süre bitmiş görünüyor.
şu an piyasa yeni fiyatlama yapsın. şu an görünen veriler ve aralık ayına kadar metal üzerinde aşırı bir baskı yok. olsa çok düşmesi lazımdı.
şimdi enflasyon diyor. bayan yellen enflasyon oluşturamaz.
Abd ekonomisini sanırım sıkıntılar bekliyor...
@WOLF_WAVE
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Hocam emeğinize sağlık, değişik bakış açıları ve değişik yorumlar ufkumuzu açar, ben genelde günlük bakıyorum, arada haftalık ve aylık grafiklere görede değerlendirme yaptığım oluyor, az önce aylık grafik üzerinde bir Gram yorumu paylaştım. Artımı verdim , güzel paylaşım.