Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 06:11:13
EUR 35.9598 06:11:13
USD 34.5492 06:11:13
ALTIN ONS $2717.4500 06:11:13

Grafiği gönderen: Umtce

Umtce ()
Dolar
@Kerembulut Benim paylaştıgım Yukarı yönlü Elliot çok önemli degildir Çünkü 2.Dalga altında kalırsa o sayım çöp olur bir manasıda kalmaz.Ben onu günlük grafikteki pozitif uyumsuzluk sebebinden dolayı paylaştım ve dediginiz gibi benim sayımın olması durumunda takoz kırılmış olur çok iddalı paylaşmadım takip amaçlı dursun diye atdım siteye.Bir şey söyleseydiniz keşkede latifeydi hocam

Sizin dünkü yazışmalarınızı okudum .Teknik olarak 3.36 rakamı destekleniyormu diye Evet destekleniyor şu şekilde
2.93- 3.94 arasına bir fibo çektiginizde 0.50 3.43 0.618 rakamıda 3.31 denk geliyor kısaca teknik olarak 3.43 aşagı yönlü geçildiginde o rakamı hedef haline getirme ihtimali yüksek.

Konumuza dönersek
Elliot olarak Tuncer hocanın paylaşımı kafamı karıştırmıştı Çünkü kendisi bu düzeltmeden sonra bir zirve daha 3.94 üstünde bir rakam 4.- 50 gibi bir rakamdı sanırsam Hocaya göre büyük resimde 5 dalga bitmemiş son bir zirve daha yapacagını düşünüyor Tabikide biz onun kadar usta degiliz adam kitap yazmış biz yazdıgı kitabı okuyoruz :)
Ancak burada kendisi ile aynı fikirde degilim
Başka bir usd - try çalışmasında daha büyük bir elliot sayıyor ve bunu 1.30 lardan başlatıyor ve şu anda 4 dalgada oldugumuzu düşünüyor büyük dalgada zig zag düzeltmesi oda sizin çizgidiniz grafik ile örtüşüyor 3.36 ancak bu 4.dalga ise yaptıgı sayımda 1 ile 5 eşit olucaksa nasıl oluyorda 4.50 buluyor onu anlamamadım bir türlü yani 4 dalga düzeltmesi bittikten sonra 5 tamamlanamayan olur bence.
Benim genel sayımım hoca ile tutmuyor ben tamamen 5 dalganın tamamlandıgını düşünüyorum daha önce konuşmutuk aylıkta 5 dalganın bittigini ve bu beş dalgayı 1 olarak kabul ettigimi şu anda ikiyi yaptıgımızı düşünüyorum ki bunuda sizinle 5- 3- 5 olarak yine fikir alış verişinde bulunmuştuk şöyle
bu takoz bitimi 3.43 yukarı 0.618 3.72 veya 80 ve son büyük düzeltme C aşagı yönlü beş dalga.
Y=W ara dalga sayımlarını tekrardan elimdeki bilgiler ile gözden geçirdim ben bu ara dalga sayımlarında zayıfım etiketlemelerde yanlış yapıyorum diye çok ince detaylara girmiyorum.
Sizin bilginiz benden daha iyi ara sayımlarda da daha iyisiniz hocanın ve sizn paylaşımlarınızdan sonra benimde kafamı kurcalayan sayımdır.Çünkü teknik olarakda kanalın alt bandına deymesi mümkün ve az sonra paylaşıcam grafiktede
Sizin sayımınıza göre A, B, C diye etiketlersek a bitmiş b bitmiş 5 dalga c yapıyor ve 4 dalga takoz aşagı kırılmış 5 yapıyor şu anda oda bu yaptıgım sayıma göre 3.43 denk geliyor ancak uzatır mı o alt banda deger mi gerçekten bilemiyorm onun için bu ara dalga sayımlarımdan tam emin olamıyorum ve bunu teknik analizle takip ediyorum.
YAzının ilk başında dedigim 2.93- 3.94 düzeltmesine fibo çektigmizde 3.43 rakamı kırılıp kırılmadıgı teyit ettikten sonra sizin sayınızın dogru oldugunu düşüncem ve fikirlerim genel olarak degişcektir.
HEr şey için çok sagolun
Etiketleme yanlış olsada sizin sayımınızdan yola çıktım.

Yorumlar (2)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

gnlde ()

Umtce alt yorumun grafiğinde C hareketinde 4. Hareket 1. Hareketin en alt mum kapanışının üzerinde kapanış görünüyor elliot a aykırı diyor kurallar. Bu grafiğe göre yatırımdaysan yanıltabilir.
C hareketi benim sayımıma göre 3 ü yeni yaptı ve 4 . Hareketi yapıyor ve sonları yaklaştı görünüyor.

Bi gözden geçirmende fayda var sanırım.

Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Hocam bir şey diyecem ama kızmayın bana...

Sizce Tuncer Usta yanlış hesaplama yapıyor olabilir mi?

sizin dedikleriniz öyle doğruluk taşıyor ki tartışmasız hem de sırf bu söylemlerinizin aynısını yaşadığım için inanın beziyorum çalışmaları bıraktım desem yeridir.

Yalnız şu da var dayanamayıp sürekli elliott konusunda test yapıyorum neyi yanlış yapıyorum diye Tuncer Hocanın da grafiklerini inceledim sayımlarda profesyonel, düzeltme dalgaların da ya da formasyonlar da hemen hangi formasyon olacağını kestirebiliyor gibi ama ne var ki Tuncer Hocanın çalışmaları sanki hep kusurlu kendisi de bizim gibi san ki kestiremiyor bazı şeyleri..

Belki diceksiniz hadi canım sen kimsin ki de onu eleştiriyorsun yani çalışmalarından gördüğüm şeyleri dile getirdim..

Bizim gözden kaçırdığımız bir şey mi var?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum