Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 09:55:31
EUR 35.9598 09:55:31
USD 34.5492 09:55:31
ALTIN ONS $2717.4500 09:55:31

Grafiği gönderen: Umtce

Umtce ()
Dolar
@Rebul NEyse güzel sözdür her yere uyar.Ben seni iyi anlıyorum kardeşim sen kendi yolunda ilerlemeye devam et
SAygılar

@delal Üstat güzel açıklama için teşekkür ederiz.

@Murat_2017 Bir şey yapmadı , dolar endeksi yükseliyor ama kur hala burada ilginç yazmış bende neden ilginç hocam yazdım şakasına ama cevap vermedi :) Bir şey demicektim aslında

@Kerembulut Kısa vadeli bir tane elliot wt paylaşıyorum hocam
İlk dalga 5 hareket
2 keskin düzeltme
3 şu anda devam ediyor (3.62)
4. 3.59
5 uzatmazsa 65- 66 bitiş müsaiyt oldugunuzda bakarsınız kurallara harfiyen uyuyor şu anda

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

selcuktinaz ()

Elinize sağlık şu an için tam uyumlu gidiyor bakalım tam 4 noktasında.

1BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Aynen %100 kurallar sağlam gidiyor bir nokta hariç bunu saat olarak ne zaman gönderdiniz bilmiyorum hocam ama ben kodesteydim 3. Dalga 1. Dalganın 1. 618 ne ulaşmadan tamamladı gibi zaman olarak tam istenildiği gibi hareket etti 1 dalganın %100 kadar.

Eğer yanlış değilsem 3. dalga tamamlandı şu an 5. dalgadayız 3. dalga 1. dalganın tamamının üstüne çıktığı için 5. dalga 1. dalganın boyu kadar olacak bu da yaklaşık 3, 6385 demek oluyor yani buradan ABC dönüşü yapacaktır...

Bu arada şunu da ekleyeyim süleyman hocanın derslerini ben uzun zaman once izlemiştim Tuncer hocanın kitabından örnek vermiş çok güzel bir çalışma olmuş...

BEn arayıpta bulamadığım bir kitabı size sorayım siz bulrusanız bana PDF olarak olsa gönderin hocam Elliott Wave Principle key to market Robert Prechter bir diğer arayıpta bulamadığım kitap Dow Theory Robert Rhea Bu kitaplar Dow Jones tarafından Amazon da satılıyor ama türkiye de bulamadım...

Bu çalışmanız için de sonsuz teşekkür ederim aynı noktadan bakmışız olaya 5. dalga tamamlanırsa 1. dalganın dibinden 5. dalganın tepesine büyük dalganın 1. dalgası ortaya çıkacak bu dalga da bizim intermediate dediğimiz yani hafta ile ayların dalga ayağını oluşturacak bakalım görelim çok teşekkür ederim...

0BeğenmedimŞikayet

MUZİZİ ()

Minik bir kar aldıktan sonra, Bu grafik tekrar usd ye %90 beni itti... Emeğinize teşekkürler..

1BeğenmedimŞikayet

poker_face ()

İsabetli bir çalışma olmuş, tebrikler...

1BeğenmedimŞikayet

Mumi ()

3, 4 ve 5 heyecanlandırdı beni :) teşekkürler emeğinize sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

gnlde ()

Hem fikirim hocam 65xx benim çalışmamda da var. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Murat_2017 ()

Hahaha evet endeks doları destekler ama bazen 99 seviyesinde olduğunda bile 3. 70 olabilir buna akıl sır ermez :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum