Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (105)
0BeğenmedimŞikayet
Yokluk04 ()Pizza fyatı kadar para var :- )))
0BeğenmedimŞikayet
heaveny ()22 adet lira :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaşar43 ()29, 50 tl
1BeğenmedimŞikayet
Zimilo ()Ben lirayıda unutmuşum dolardan çıkamayalı beri. Bunlara benzer bişeymiydi.
0BeğenmedimŞikayet
OmerFC ()19 gördüm sanki :)
0BeğenmedimŞikayet
asrin46 ()28, 95 krş var
admin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
roleger ()29 lira 55 kuruş gibi duruyo :D
0BeğenmedimŞikayet
turkuaz39 ()pizza degilde kodes affı jokeri isteriz admin :))
0BeğenmedimŞikayet
Korutürk ()Ben gördüğüm 3 tane lira ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Dark_Knight ()Yoldaydim ya bakamadim:( @admin yine olacak mi bu tarz yarismalar biraz pizza yiyelim:)
0BeğenmedimŞikayet
Engozdmr ():)admin sanki ben daha önce yamışım gibi. itiraz ediyorum sonuçlara yarışma tekrarlansın:))
0BeğenmedimŞikayet
admin ()Toplamda kaç TL olduğunu bilen ilk üyemizede yarın için pizza sözü veriyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
HamdiAnkara ()Hayatımda ilk defa bişey kazandım. Teşekkür ederim admin. Ben bu gönderiyi şikayet etmiştim ya, geri alıyorum :) Sağol :)
@teknik_06 Yarın Pizza yiyelim kardeşim.
admin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MacLeod ()Soru yanlış desem ban yer miyim
0BeğenmedimŞikayet
Divu35 ()her 100 kuruş 1 liradır. Fotoğrafta 21 lira vardır :D
0BeğenmedimŞikayet
Chatkut ()Sayın @admin soruda kaç adet 1 lira olduğu değil, kaç adet lira olduğu sorulmuş. 21 adet 1 lira olabilir ama soru o değil...
0BeğenmedimŞikayet
Chatkut ()Hepsi TL ise 55 adet lira var. Görselde net görünmeyen 1- 2 para var eğer onlar lira değil ise sayı değişir sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
ALP_DAYI ()İlk üçe bile girememişim ya la
1BeğenmedimŞikayet
sedo3458 ()Domino's için değmez saymaya, hadi pizzahut olsa neyse :))
0BeğenmedimŞikayet
Zek3447 ()56 gibi gibi @admin
3BeğenmedimŞikayet
admin ()Doğru cevap 21 'di.
Doğru cevaplayanlar; @antepli1927 @suptaner @antepli1927 @By_mikolog @ALP_DAYI @dennis @Canutku @Enişte @ugrbzby @drvardar @TeknikAnaliz06 @ucankus17 @hizliali @Engozdmr @HamdiAnkara
İlk doğru cevabı veren @hamdiankara [email protected]'e adres yollarsanız ve şehrinizde dominos pizza varsa yarın öğle saatinde gönderiyoruz.
2. @Engozdmr
3. @hizliali
0BeğenmedimŞikayet
KorayD ()21 Adet
0BeğenmedimŞikayet
Yaşar43 ()20 adet mi ki
0BeğenmedimŞikayet
Eral07 ()son karaarım 22 :D
0BeğenmedimŞikayet
Mangır ()19 saydım.
0BeğenmedimŞikayet
ssert ()Kat adet lira:))) 27 adet l lira
0BeğenmedimŞikayet
bedirhan68 ()21 tane 1 lira
0BeğenmedimŞikayet
Shadows_ ()23 adet saydım
0BeğenmedimŞikayet
antepli1927 ()@admin 21 adet lira var...
saniyorum...
insallah!
butun liralar dolarda bagli...
lutfen bilmis olayim, ogleni kurtaram bari...
sonrasi Allah kerim!
0BeğenmedimŞikayet
Eral07 ()20 sadece lira war :D