Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
2BeğenmedimŞikayet
fakir_trader ()@ELLİOTT_WAWE bakın altyorumda dolar tl 3. 74 iken yamuk tekniğim ile bir grafik cizdim:)
tüm site gelmez diye dalga geçti:)
3. 46 dedik ama 3. 47 en düşük görüldü.
0BeğenmedimŞikayet
fakir_trader ()@senollkaan altyorumdaki resim aklıma geldi:) oysaki fiyat 3. 74 iken yapılan bir uyarıydı. @Knox elle çizdim diye beğenmemişti ama olsun:))
0BeğenmedimŞikayet
Duse ():)) Kader bunu çıplak gözlemi gördün yoksa özel birşeyler mi kullandın. Fincanın kulpuda sana özel sanırım. Sana özel olunca tabi formasyonun hedefi de özel oluyor galiba. :))
0BeğenmedimŞikayet
Fenerli_ ()Le kader çok güzel cizmişsin 3 46 sı yeter gerisini boşver
0BeğenmedimŞikayet
hepzarar ()Bunu çizerken ne ivtisen bende ondan istiyom. Gümüş grafik çizecem. Gümüş ons 35, 58 olacak
0BeğenmedimŞikayet
tuyan ()kader hangi kafayla çizdin bu graiği knox bile güldüyse düşünün benim katıla katıla güldüğümü bu nedir varmı bir acıklaman :P
0BeğenmedimŞikayet
Ergin34 ()Kader abla grafikle bi resim çekinebilirmiyim; ))
0BeğenmedimŞikayet
35zirve35 ()kader bu grafi senin çocukmu karaladı.
0BeğenmedimŞikayet
mstydn ()kahve içilmiş,
doların falına bakılmış,
yaklaşan tehlike görülmüş,
sonra yıkanıp temizlenip suyu süzülmesi için ters duran bir fincan gördüm sanki :))
ben pek sevmedim bu büyük resmi 3, 80 lerden sonra olsaydı bari
korkuyorum
çok korkuyorum
:)
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()3. 46 mı olacak dolar abooo
0BeğenmedimŞikayet
garipyolcu78 ()330 hedef diyorsun yani hadi hayırlısı sana inanmak istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
amaninbo ()amaninbooo