Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Herakles34 ()Buyuk hedef 3. 90 mi dostum
0BeğenmedimŞikayet
Rahatsız ()Üstat cuk oturmuş :) emeğine sağlık likeler verdim
0BeğenmedimŞikayet
Emily_shine ()Bak işte bi grafikle tüm kimyamı altüst etti yine @halevedat
4BeğenmedimŞikayet
WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ ()Bu grafigimde hersey var destek direnc canak belli ben boyle bisey bekliyorum hic bi zamanda fikrim degismedi arada kar satisi duzeltme olur bakiniz grafik yukarda kalin saglicakla beyaz atletli
0BeğenmedimŞikayet
WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ ()Fibo 0, 5 direncine bakarmisiniz balyoz getirin kiralim ne inatci cikdi yaw grafige bakin :)))
0BeğenmedimŞikayet
WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ ()Burdaki grafikde fibo direnc noktasinin uzerine cikip orda kalmak isteyebilir 3, 75 gozukuyor grafikde
0BeğenmedimŞikayet
Ucan_kus ()Ah güzel kardeşim, eline, bilgine saglık, fakat bize fırsat verirlermi? açıkcası ben korktum artık, benjo habire saldırıya ugruyor, hayırlısı hepimiz için
0BeğenmedimŞikayet
WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ ()yukardakı grafıkde hersey vardır beklentılerım duraklar dırencler v. s boyle bı yol ızlıyorum hala fıkrım aynıdır subatdan berı...
0BeğenmedimŞikayet
ferroviya ()Kardeşim eline sağlık, gerçekten takdire şayan bir adamsın bildiklerini ve grafiklerini paylaşmasan paylaşmazsın, ama sen insanlara faydalı olmak istiyorsun, isteyen bu bilgilerinden faydalanır,
istemeyen faydalanmaz bu senin öngöründür, yok sen bu dediydin yok yanılttın lafları bence insanlığa sığmaz, isteyene yemeği masaya koydun, isteyen yer istemeyen yemez, bu kadar basit
0BeğenmedimŞikayet
Baris1990 ()Üstad yanlış anlama bu grafikleri nerden buluyon sen mi çiziyon
1BeğenmedimŞikayet
KSK_Siyah_aTleTLi_ ()Helal reis :)