Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0416 14:50:57
EUR 37.4490 14:50:57
USD 35.9266 14:50:57
ALTIN ONS $2869.6350 14:50:57

Grafiği gönderen: fakir_trader

Altın Ons; Yükselen trende girdiysek,
1150 altı olmamalı.

Yükselen trende devam edeceksek.
1280 aşması gerekiyor.

1280.aşan ons kanalı 1600 lere uzanıyor.

@temel_teknik @guliz
yorumlayabilirmisiniz.
Çalışmada eksiklik varmı.
veya sizin düşünceniz nedir.?

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

10BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

ONS Aylık grafikte, en yüksek değerli olan EMA; 55 EMA olup, şu anki değeri 1254 dür.
ONS Haftalık grafikte, en yüksek değerli EMA; 200 EMA olup, şu anki değeri 1256 dır.
ONS Günlük grafikte, en yüksek değerli EMA; 200 EMA olup, şu anki değeri 1231 dir.

ONS Fiyatının şu anda Günlük 200 EMA üzerinde olması olumludur.
Ancak RSI göstergesinde Negatif Uyumsuzluk olması ve MACD göstergesinde sıkışma görülmesi, günlük bazda sıkıntı olduğunu düşündürüyor.
ONS Aylık ve Haftalık, MACD ve RSI göstergeleri ise Olumludur.

Dönemsel olarak Fiyatın yeni en yüksekler ve yeni en düşükler görmesi konusundaki düşüncem ise şöyledir;
ONS en düşük seviyesi olan 1046. 23 gördükten sonra yükselmiş ve en yüksek 1375. 03 görmüştü, sonra düşüş oldu ve en düşük 1122. 51 görüldü.
ONS Fiyatının, EMA değerlerinin üzerine çıkması Olumlu karşılansa da, Önceki en yüksek seviye olan 1375. 03 üzerinde kalıcı olduğunu görmeden, Yükselen Trendedir diyemeyeceğim.
1375 çıktığı zaman Fiyat Tüm EMA değerlerinin üzerine çıkmıştı ve o zaman bu durumu Yükselen Trend başladı olarak yorumlamıştım, yanlış değildi ama işler tersine döndü :(

Bence şimdi ONS Fiyatının 1122. 51 altına inip inmeyeceği ve 1375. 03 üzerine çıkıp çıkmayacağını izleyerek Yükselen Trend konusundaki durum belirlemesini yapabiliriz diye düşünüyorum.
1375 geçilirse; 1046. 23 ve 1122. 51 seviyelerinin İKİLİ DİP olduğunu düşünebiliriz.
ONS 1375 gördüğünde, GRAM Fiyatı en yüksek 133. 27 olmuştu, bu da aklımızın da bulunsun.
Fiziki alım konusundaki bir önceki yorumunuza katılıyorum.
Sabır bende de fazlasıyla var :))

2BeğenmedimŞikayet

guliz ()

1280 kirilirsa onu aciktir @yerli 1251 bize gerekli bir rakamdir @ato eger ons 1251 kirarsa dolarin 3. 53 kirmasindan korkarim izlemede kalmali @yusufum ise bak iyiki o anda ben yazmamisim dikkatli olmak gerek... @alhedit_06 bakalim ne olacak? @emmi grafiklere bugun bakmadim aksama bakarim yoldaydim

0BeğenmedimŞikayet

dolaralırım ()

abla ben dolarlarımı 27 kurus zararla bozacam sımdı 5000 tl zararla dolar yarın cıkacak abla bak görursunnn 3. 85 den alımnan dolarları bozuyorummm simdiii

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum