Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
eurotl ()Sağ olasın @admin, iyi gitti bu saatte!
26980...
Skordan ziyada skorla ilgili yorum ilgimi cezbetti :))
? İlk 0. 12%
Halil İnalcık mısın be kardeşim! Türkçe'ye yeni kelimeler kazandıracak kadar geniş bir kelime dağarcığın var.
Hibrid kelimeler ile türkçeyi katlettiğimi iddia eden dostlar ne der buna acaba? :))
iyi geceler :))
0BeğenmedimŞikayet
Türkyılmaz ()26820 iki soruyu bilmeme rağmen yanlış işaretledim diğerlerinin doğru olduğunu düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Gakgo23 ()26820 de benden...
0BeğenmedimŞikayet
skorkmaz ()26510 1 kelime hatali tuslama
0BeğenmedimŞikayet
Mumi ()27140 çıktı @admin halil inalcikmisin kardeşim benzetmesi bu saatte gülümsetti:)
0BeğenmedimŞikayet
ynskcmn43 ()26660 @admin :)))
0BeğenmedimŞikayet
efekut ()5, 58 türkologla eşdeğer ama piyasadan bi habersin hep terse kalıyosun dedi :))
0BeğenmedimŞikayet
hecktoor ()26660 cikti
0BeğenmedimŞikayet
PsychicReady ()20930, güzel bir test.
0BeğenmedimŞikayet
cancanim ()20120 cikti admin
0BeğenmedimŞikayet
volki06 ()26820 yaptim
0BeğenmedimŞikayet
cnn ()Catalist den kura eklense süper olur
0BeğenmedimŞikayet
Good_wife ()Ben yaptım sonuç 26660 ilk 0. 19%
0BeğenmedimŞikayet
Gulazra ()İlk 0, 16 bide. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
elano ()Tersden ölüyoruz kelime yapıyorsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Gulazra ()26820 sizi geçtim sanırım. Görüntüyü buraya kopyalamayı başaramadım. İyi oldu. Biraz kafa dağıttık. İyi geceler.
0BeğenmedimŞikayet
teknik_06 ()? İlk 5. 58%
Kelime dağarcığın başarılı bir Türkolog ile eşdeğer! puana bakamadım kaç çıktı ki acaba ))
0BeğenmedimŞikayet
hasanemmii ()20660
Başta acele ettim.
Meğer süre yokmuş :)