Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0885 09:04:52
EUR 39.9061 09:04:52
USD 36.4847 09:04:52
ALTIN ONS $2984.7200 09:04:52

Grafiği gönderen: WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ

dostlar bu grafıge cok emek verdım bu grafık yol harıtamdır çalısırsa bu grafıgı ızleyecem ellıot dalga prensıbının kuralına gore cızılmısdır alt kanal cızgılerı baz alınmısdır fıbo destek noktaları baz alınmıs hareketlı ortalamalar baz alınmısdır bu grafıge guvenıyorum ama şaşıcagı varsada şaşar! kar sızın kayıb sızındır bunuda unutmayın bu grafıge bol bol lıke ıstıyorum emek begenı ıster... bugun atdıgım dıger grafıkler sadece gostergeler uzerıneydı bu oyle degıl bunu bılın ıstedım kendı tarzıma gore fıkrımdır elestırılerede acıgım benım goremedıgım bısey varsa yorum yapabılırsınız beyaz atletlı analızıdır...

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Vapur ()

@Korutürk bu grafikdi nerden alım yapabilirim abi senin görüşün nedir?

0BeğenmedimŞikayet

melihcevik ()

bu durumda yakın zamanda tekrar aşağı doğru yol mu görünüyor? cevaplarsan sevinirim @WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ

1BeğenmedimŞikayet

elano ()

Yani abi yolumuz ne bu grafikde daha anlaşılır tabirle

0BeğenmedimŞikayet

efelif ()

Grafik iyi çalışmış. Eline sağlık...

0BeğenmedimŞikayet

Vapur ()

pazartesi 68 den döner 77 kırılırsa yukarı kırılmazsa asıl düşüş o Zaman gibi anlatıyor bu grafik sanırım. Saat soruyorlar komik diyorsun ama hergün bistten önce mi sonra mı diye bir muallak var ortada. Bisse kadar 77 lere çıkarda cuma günü gibi hızla düşerse böyle bişey olabilir mi ? Hamle yapacağımız Zaman gerçekten çok önemli çünkü bundan sonraki düşüş herkesi aşırı zorlayacak nitelikte sanırım ki ben 88 den şimdiden zarardayım @WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ

0BeğenmedimŞikayet

tıreydır ()

dokturmussun yine.. like like like..

0BeğenmedimŞikayet

news01 ()

Hangi ihtimal ağır basıyor onu çözemedim,
Çıkışmı yapalım , riske girip alışmı? Birde onu söylerseniz sevinirim.
Ha bu arada en güzel analizleride siz de

0BeğenmedimŞikayet

Canel ()

Emeginize saglik.. size danismak isterim, 3. 87den tersteyim, zarar baya var, ne yapmami onerirsiniz?

0BeğenmedimŞikayet

Joker85 ()

Emeğine sağlık?

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Çalışman oluşabilecek senaryoyla örtüşüyor kardeş. Fakat bu noktada iki seçenek var. Ya üşüşe devam edecek ya çıkış yapıp bu hareketi yapacak . İki ihtimal var ...

0BeğenmedimŞikayet

Yonetim55 ()

Atletli grafik calisirsa 75 85 arasinda yatirimi bulunan yatirimci icin denemede 75 ustune ciktiginda (sende 77 denemesi gorunuyo) ufak parcali zarara satip 60lara cakildiginda o parcayi almak daha mantikli gorunuyor haksiz miyim

1BeğenmedimŞikayet

Odrin ()

Gecen like istedigin icin tepki vermistim.
Halen de biraz mutevazi olunmasi gerektigini dusunuyorum.
Ancak bu grafigini like'ladim.
Benim de ayni sekilde beklentim var hafta icin.
Emegine saglik...

0BeğenmedimŞikayet

mtohan ()

Yani 3. 77 deneyip kıramazsa daha beter bi çakılma mı olacak yani dostum beklentin bumu öyle anladım sanki :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum