Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
3BeğenmedimŞikayet
WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ ()bu grafıgı ıyı ınceleyın ustundekı yazıları okuyun her yerı nokta atısı vermısım dun ben kol kestırdım evet cunku bu noktanın asgısına dusecegınden emındım ama daha asagısına dusebılır faız olursa dıye kol kestırdım faız dusmedı lakın hala aynı noktada ben ne zaman satıcagımı bılırım sız ne zaman alıcagınızı bılmıyorsunuz eee bugun noldu mılletın yarısı 3, 80 den dolar aldı hayırlısı olsun fıtch not dusurmezse en az 1 ay beklerler hayırlısı olsun
23BeğenmedimŞikayet
WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ ()dun ne demısın rısk almıcaz demısım bu 1.
dun ne demısım faız olmazsa gıdecegı yer bellı nokta vermısım 3. 82 bu 2.
dun ne demısım faız olursa dusecegı noktalar bellı asagıda yazmısım bu 3.
dun ne demısım bugun 3. 77 den satdırdıgım yarın merkez bankası kararından once sarı bolgede sıkısacakdır demısım nokta vermısım 3. 74 3. 76 arasında sıkısır ısteyen alsın cıkacagına ınanan demısım bu3.
dun ne demısım gostergelerde negatıf uyumsuzluk var demısım elbet gostergelere uyucak demısım uydumu uydu bu 4.
rısk sızın demısım noktaları vermısım bu 5.
gazoz olma efsane ol!
1BeğenmedimŞikayet
WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ ()benım ne yapacagıma gelırsek ben merkez bankası kararından sonra bı yol dusunucem acele etmıcem yanı yarın tl deyım hamle yapmıcam bılgınıze bı sular durulsun kurlar otursun bakalım