Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Merhaba arkadaşlar
98- 98, 5 DXY hedefine bir adım daha yaklaştık.
0BeğenmedimŞikayet
sihibi ()Dostum çalışmaların değerli sağolasın kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞ_TL ()Hocam merhaba elinize sağlık güzel bir çalışma. Gümüş ons haftalık MaCD göstergesinde yukarı keserse dediğiniz 17. 700 seviyesi gelebilir.
Şu an saatlikte aşağı o da düşüş olacağını gösteriyor. Bu arada dxy düzeltmesini yapmış olacak .
187 184 olmak üzere iki parça almayı düşünüyorum. Belki 1. 84 gelmeyebilir
1BeğenmedimŞikayet
kayabaşı ()Eline sağlık sevgili dostum. Ellerine ve emeklerine sağlık, süper bir yorum olmuş, sağolasın. Bende aynı grafiğe bakıyordum. Dxy max çıkabileceği tepki alımı rakamı 102, 70 seviyesi bugün, ama bugün çıkamazsa pazartesiye tepki alımı uzarsa 102, 35 seviyesi görülmektedir.
Eğer tepki alımı 102, 70 seviyesi olursa gümüş dolar ons 15, 98 seviyesine bugünkü gibi iğne vuruşu yapabilir. Eğer tepki alımı dxy 'de 102, 35'le sınırlı kalırsa 16, 26 seviyesi destek seviyesine devam eder. Nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()sen yanılmazsın ama hazırladığın grafık ve hem dolar hemde gümüş ons bılgılerın cok guzel olmusss usta
0BeğenmedimŞikayet
dolarzedelerdenbiri ()hocam başarılısınız... bakalım sonuna kadar haklı çıkacak mısınız... ama herkes dxy de 105 ve üstünü beklerken siz aşağı bekliyordunuz ve oldu da
0BeğenmedimŞikayet
MERVE_2 ()emeğine sağlık..