Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
MyDolar ()Üstat biz 24 saat işlem yapamıyoruz satalım mı yarın içinmi bu grafik
0BeğenmedimŞikayet
Sessizsahil ()Koruturk usta dolarim var bozayimmi yoksa bekliyimmi ne dersin 34610 aldim tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
anilis_gs ()hocam nerelerdesınız. Bir durum değerlendirmesi alalım 3. 55 ile fedi bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Yavuz1 ()Korutürk yarın ıcınmı ters üçgen var diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Para_avcısı_ ()1h nedir ? :)
0BeğenmedimŞikayet
antepli1927 ()ustadim hayirli geceler.
cok teknik ve grafik destekli calisiyorsunuz. Tebrik ediyorum. sayin hocam, 3. 52 ortalama ile dolardayim. acil ihtiyac yok. fakat kazansin da istiyorum. 3. 63 (ve 3. 75 gibi) hedefin cumaya kadar mi gelir yoksa haftaya sarkar mi? Fed sonrasi beklentileriniz nedir? birde gram calisiyorsaniz yorumunuz nedir? simdiden cok tesekkurler. takipteyim. selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Elektrogoksel ()@Korutürk Usta Mavi kuş hesabı açsanız sizi oradan da takip etsek _?
0BeğenmedimŞikayet
ÖZGÜR6807 ()Üstad bu hedefiniz ne zaman için geçerli ne zaman gelmesini bekliyosunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Missmarple ()Merhaba on gundur dolarda kaldim. Ortalamayi bugunku alimla 3. 50ye indirebildim. Yil sonuna kadar bekleyebilirim ama her kafadan bir ses cikiyor fed konusunda dolarla girin tlyle girin vs dolarda yil sonu ne olur sizce? Paylastiginiz grafikleri pek anlayamiyorum. Daha once cevabini verdiginiz bir soruysa kusura bakmayin
0BeğenmedimŞikayet
Zeus40 ()Hocam iyi aksamlar lütfen cvp verin ben bankayla calisiyorum hala 3. 51 den alma sansim var alıyımmi bi akıl ver
0BeğenmedimŞikayet
jony ()sağol korutürk arkadaşım.
0BeğenmedimŞikayet
jony ()grafikten anlayan yazan çizen okuyan insanlara HELAL olun. çok emek harcıyorsunuz. Bizde nasipleniyoruz. sağolun
1BeğenmedimŞikayet
MgtMgt66 ()Benim tek anlamadığım H ne demek zaman olarak tam manasıyla
0BeğenmedimŞikayet
asilzade_19 ()hocam alım noktalarınız neresı sızın _?
0BeğenmedimŞikayet
muhedis_hnm ()Hocam merhaba. Gragikten sizin kadar anlamıyoruz. Rica etsem ne demek istediğini açıklayabilir misin? 3. 55e gelene kadar bir düşüş brklryip üçgeni gerçekleştirip sonra mı hedefe gelmesini bekliyoruz. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Berque ()senin canına kurban :P