Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
ElitTurk ()Bu grafiği inceleyin hemen hemen brezilya dakiyle ayni gidiyor biraz farkliliklar olsada..
0BeğenmedimŞikayet
Odrin ()Grafikte donem itibariyla 3, 50 ustu bir noktada hareketin yavaslayip asagi dogru duzeltmeye baslayacagi tehlikeli viraja yaklastik diye anliyorum.
Dogru mudur ustad?
0BeğenmedimŞikayet
crashtocrash ()Bu grafik şuan için hala geçerli mi ? 3. 43 dediğimi 3. 34 ler , 3. 52 olan kısım 3. 50 ler olarak gördük sanki... Sonrasında 3. 44 ler zaten geldi Şimdi 3. 65 e doğru ki kısıma mı geldik ben yanlış mı yorumluyorum?
0BeğenmedimŞikayet
Morkumru ()Geçmiş olsun. Hoşgeldiniz.
0BeğenmedimŞikayet
hkn006 ()gecmis olsun allah sifa versin insallah
0BeğenmedimŞikayet
PsychicReady ()@Korutürk hocam; grafigin su an hangi asamasindayiz? Ona gore pozisyon alalim?
0BeğenmedimŞikayet
emreo ()geçmiş olsun Korutürk, Allah şifa versin
0BeğenmedimŞikayet
hakim71 ()Acil şifalar dilerim ... grafiğiniz takipte...
0BeğenmedimŞikayet
Ravionicha ()o zaman yarın 3. 65 diyeceğiz belki de
0BeğenmedimŞikayet
dmr51 ()Gecmis olsun.
0BeğenmedimŞikayet
mhmt34 ()Allah sifalar versin kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Firstnur ()Geçmiş olsun allah acil şifalar versin. Bilgiler için çoook teşekkür
0BeğenmedimŞikayet
keynezyen ()Koruturk baskan adamsin sen ya sakin bizi birakma seviyoruz seni
0BeğenmedimŞikayet
öğrenEN ()biz grafiğin hangi kısmındayız? bir kez 3, 57 yi gördü sonra 3, 35 lere düştü ikinci 3, 5230 yazan yere doğru mu gidiyoruz?
0BeğenmedimŞikayet
orkide ()geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Asiaraz ()Gecmis olsun..
1BeğenmedimŞikayet
wolunteer68 ()geçmiş olsun hocam, Allah şifa versin.
0BeğenmedimŞikayet
qutayss ()Çok geçmiş olsun koru hocam Rabbim şifa versin inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
eurotl ()Çok geçmiş olsun hocam. Acil şifalar diliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Oldafade ()Geçmiş olsun kardeş. Acil şifa dilerim
0BeğenmedimŞikayet
CANNN321 ()Geçmş olsun öncelikle. Sixin işiniz var belli, lûtfen biri bana bu grafiği yorumlasın
0BeğenmedimŞikayet
teknik_06 ()Geçmiş olsun kardeşim
Sen genede dikkat et bence 14 aralık ve fed'e
0BeğenmedimŞikayet
halevedat ()Çok geçmiş olsun. Hastanıza acil şifalar olsun koruturk bey
0BeğenmedimŞikayet
Elmas ()Hastanız için acil şifalar dilerim @Korutürk . Bilgi için de ayrıca teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
guven34 ()saol hocammm teşekkürlerrr
0BeğenmedimŞikayet
mtohan ()Kardeşim hoşgeldin nasılsın bak insanlara inat grafiklerini paylaş bizimle seviyoruz seni :)
0BeğenmedimŞikayet
Zorzanaat ()Degerli ve kiymetli hocam birde soyle esasli bir gram grafigi paylassan bizde bilsek gorsek onumuzu olmazmi? Saygilar..
0BeğenmedimŞikayet
canokan ()geçmiş olsun ustam 3560 tersteyiz
0BeğenmedimŞikayet
kuzucuuu ()Acil şifalar üstad, herşeyin başı sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Ozanoğuz ()Geçmiş olsun acil şifalar hastanıza