Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0503 22:43:42
EUR 36.2559 22:43:42
USD 34.4943 22:43:42
ALTIN ONS $2669.5650 22:43:42

Grafiği gönderen: Korutürk

⭐⭐⭐Korutürk ()
Dolar
nımıssız bire bir gidiyo nerdeyse:) Made in brezilya:)
Buralardan 3.52 lere tepki yükselişi!

Yorumlar (31)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

casanova14 ()

bu grafik nerdeyse kusursuz işliyor. şu an 3. 5230 ile 3. 4450 bant aralığındayız gibi görünüyor. Yükseliş trendini gördükçe insanın içi rahat oluyor. panik yapmayın. tebrikler @Korutürk

0BeğenmedimŞikayet

casanova14 ()

Abi bu 10 günlük dilim ne zaman bitiyor. haftaya cuma mı (16. 12. 2016) ? teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Amin ()

@Korutürk tarih 2015'i gösteriyor, anlamadım... sadece tarih kısmını açar mısınız :)

0BeğenmedimŞikayet

aygun ()

abooo 343 battık:)

0BeğenmedimŞikayet

emreo ()

Brezilya'nın ruh ikizi olmuşuz o zaman :))

0BeğenmedimŞikayet

Furkan35ank ()

Bi saattir direniyor hocam 46 da kapanistan sonra alımlarla çıkış olacaktır tahminim

0BeğenmedimŞikayet

Odrin ()

Ustad cuma gunu sayende kazandik.
3, 46da sahsi fikrin dibi gordu mu?
Su an biraz durulmus gibi ama yarina kadar beklemeli mi?

0BeğenmedimŞikayet

PsychicReady ()

Takdir ediyorum seni; amma benzer gerçekten.

0BeğenmedimŞikayet

Ays ()

euro için düşünceniz nedir

0BeğenmedimŞikayet

CANNN321 ()

Sağ olun hocam ya, relax ım ama yine de insan sizlerden bir yorum görünce daha da rahatlığı.

0BeğenmedimŞikayet

Legra ()

3. 43 leri mi bekleyelim o zaman alim icin?

0BeğenmedimŞikayet

zoazo ()

yükseliş ne zaman başlar hocam

0BeğenmedimŞikayet

Küçüksincap ()

Girelimmi bu seviyeden?

0BeğenmedimŞikayet

Delta2016 ()

Emeğine sağlık senin grafiğe bakarak yüksekten sattık, şimdi alçaktan almak için bekliyoruz :)

0BeğenmedimŞikayet

tahsin_38 ()

Merhaba arkadaş, elimde tl aylarca hatta yil boyu kazanamadim, para eridi gitti, simdi tl deyim, hangi seviyeden girilmeli, sizin pozisyon nedir

0BeğenmedimŞikayet

halevedat ()

koruturk bey, bizimde anlayacağımız gibi yazsanız şimdi alım için 3. 445 mu demek istediniz :)

0BeğenmedimŞikayet

BALO ()

neden dönecek 3, 41 ler varmı?

0BeğenmedimŞikayet

Birgull ()

@Korutürk selam sağlam zarardayım panik yapmıyorum seni takip ediyorum elbet çıkacak

0BeğenmedimŞikayet

Ozanoğuz ()

Ne zamana bu yükseliş hocam

0BeğenmedimŞikayet

ekoser77 ()

hocam bugün bi anda usd brezilya realine karşı değer kazanarak 3. 42** den 3. 46** fırladı zaten

0BeğenmedimŞikayet

Mumi ()

ama önce 3. 430 görmesi gerekmiyormu hocam

0BeğenmedimŞikayet

littleyatırımcı ()

ne zaman gelir bu tepki yükselişi.

0BeğenmedimŞikayet

keynezyen ()

Hocam dip sizce goruld u mu zarari kg da pstmamiz lazim

0BeğenmedimŞikayet

grbzc ()

3, 445 dan dolduralım yani kasaları.

0BeğenmedimŞikayet

BONDS ()

Hocam grafiğim yok ama bende aynen böyle düşünmüştüm, İçsel garafik oluyor bu heralde :)

0BeğenmedimŞikayet

LİONEL ()

sen aştın haa (:

0BeğenmedimŞikayet

stella ()

3. 52 de satalımmı

0BeğenmedimŞikayet

an_kara ()

burdan 3. 52 mi olacak ..

0BeğenmedimŞikayet

Mumi ()

zaman aralıkları nedir hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum