Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
MASTER16 ()4H grafik dediklerinizi doğrular nitelikte. 4H grafikte MACD SIGNAL noktasını yukarı yönlü kesti.
1BeğenmedimŞikayet
spartacus34 ()Dostlar grafik hazırlıyorum, Tabi daha çok inan sizler için, yoksa ben masaüstü kopyalar bakarım :)) Diyeceğim şu , Ama gören ve yorumlayan fazla yok gibi... Yaw altın ons 1312 - 1302 aşağısı kaçış dedim kırmızı çizdim. Birçok ustada aşağı kırarsa 1264 dedi. fakat parçada olsa çıkıp alttan alayım diyen çok ta olmadı... Demekki tl konuşup sonrada sadece 1. 68 al 1. 74 buldunmu sat gibi, ahmet mehmet diye etiketleyip peşindenmi koşacaz ki nedir ? ... :)
Buarada altın ons 1264 fibo desteğine doğru gitmekte kalıcı olması iyi olur. tabi şu anda direnç oldu. üstüne atmak istiyor..
0BeğenmedimŞikayet
BALO ()eee süpermiş maşallah ..
1BeğenmedimŞikayet
Yeniçeri2071 ()Sabredecegız baska caremız yok yukarı cıkısları satıs ıcın fırsat bılecegız.
Bunun ötesi yok
Benim gumuste ana felsefem budur.
gecen bı arkadasa yazdıgımın aynısını yolluyorum
gümüş ons % 2 üzeri degerlenme görürseniz gumusun 4 te 1 lik kısmını takip ederek anlık satısla çıkmayı dusunun
gümüş ons % 3 üzeri degerlenme görürseniz yine gumusun 4 te 1 lik kısmını takip ederek anlık satısla çıkmayı dusunun
gümüş ons % 4 üzeri degerlenme görürseniz bu sefer gumusu full cıkmayı dusunun derım.
Çünkü düzeltmeye gitmesi an meselesi olur.