Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()beni bu yorumun cok korkutmustu bılıyormusun usta hep aklımda bu soru vardı inan ondan gecen hafta fulll cıktımmm 1920 den gelen düşüş nerede kırılacak usta peki tahminin varmı acabaaa
0BeğenmedimŞikayet
spartacus34 ()1 haftadır , altın ons dikkat demiştik. Maalesef 1312 ve 1302 aşağı kırıldı. 1280 de durulmalı, veri filan hikaye baronlar istedikleri gün at koşturuyor. herkez cumaya odaklandı çaktırmadan onsu düşürdüler... Gümüş ons 18, 30 lardan yukarıya atıp günlükte kapatamazsa trendde kırılmış olur.
Gümüş ne olur sorulmasın. 18, 30 aşağısında kalıcı olursa ve kapatırsa mezar. 18, 30 yukarısı toparlama başlar.
1BeğenmedimŞikayet
spartacus34 ()Önemli ! Grafik hatırlatmadır. Ekte bakınız... Altın ons bize , yani gümüşe yön verecek gibi. takip edilmeli... 1302 altında kalıcı olması sıkıntı olur. Yukarı kırma için ciddi olumsuzluk olmalı , aksi halde 1920 den gelen trendi kırmak zor olacak...
1BeğenmedimŞikayet
spartacus34 ()Dikkat dostlar. Uyarı... Daha önce atmıştım. tekrar hatırlansın. Altın ONS 2. Grafikteki gibi sıkıştı... 1312 altına sarkmadan 1316 döndü. 1345- 1350 üstünü kırdığında ve kalıcı olduğunda iyi birsıçrama , YUKARI hızlı çıkış olacak. Birde inşallah olmaz ama olurda alta kırdığında ve kalıcı olduğunda metalden KAÇIŞ! ...
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()usta ekimde dananın kuyruğu kopacak desene sen ons için biz nasıla anlıcaz pekiii bunu düşüş trendinin bıttığinii biz düşüş trendi içinde yukselen treddemiyiz anlamadım balatalar yandııı:)))
0BeğenmedimŞikayet
Student ()hocam ilk attığınız grafikten beri takipteyim kendimce bende bakıyorum ama buralarda daha yeni öğrenci kıvamında sayılırım. yanlış anlaşılmak istemem ama ons daralan da sanki tepeyi yapmış aşağı yeni toparlanmaya gidiyor gibi geldi bana yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Dediklerinize aynen katılıyorum, şahsi fikrim 1- 2 hafta içinde sizinde belirtmiş olduğunuz gibi asıl neticeye geliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
XAGTRY ()Grafikte 1230 geliyor der gibi durum mu var? Yanlışmı düşünüyorum..
RSİ MACD negatifi varmıdır bakmadan sesli düşündüm sadece :(