Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0536 04:49:11
EUR 36.2848 04:49:11
USD 34.4161 04:49:11
ALTIN ONS $2564.0950 04:49:11

Grafiği gönderen: guliz

⭐⭐⭐guliz ()
Gram Altın
Altın 2016 uzun vadeli görünüm hala pozitif olduğudur. 25 Ocaktan beri Intermediate Vadeli Trend Modeli (ITTM) sinyali ALMAK icin olusmuştur, ama bir fiyat düzeltmesi yakında olabilir işaretleri vardır. İlk olarak, yükselen takoz formasyonunu kurdu ve bu teknik beklentiyi aşağı doğru gidip bu sorunu boyle çözmeye calisacaktir... Mayıs ayi yuksek fiyata kıyasla daha düşük PMO olusmus bunu Güçlendiren PMO da negatif ayrışma olduğunu gorebiliriz. Ayrıca, PMO kendi sinyal hattı üzerinden aşağı geçmistir.

Başka bir olası sorun Sprott Fiziksel Gold Trust (PHYS) yaklaşık bir ay bir prim * satan olusmuştur.bu gerçeği kanıtladığı gibi yatırımcılar ilr Altın ısrarla boğa haline gelmiş olmasıdır. prim bir boğa piyasası sırasında devam etmesi için normaldir, çünkü ben bir "olası" sorunu cozmeye clisiyoruz. mevcut yükseliş biraz aşırı kazanılmış olabileceğini göstererek, geçerli prim 2014 ve 2015 yılında mitinglerle ilgili prime göre yaklaşık üç kat daha fazla olduğunu aşağıdaki grafikte görebilirsiniz.

düzeltilmesi için bir dezavantajı hedefine gelince, azalan üstleri çizgi üzerinde yaklaşık 1180 olacak destek makul bir seviyede, gibi görünüyor.

Bir geri çekilme olası görünüyor olsa da günlük 50EMA 200EMA, uzun vadeli AL sinyali ve aylık PMO (aşağıda) bir tarihsel aşırı satım olarak dibe üstünde olduğunu yukarıda günlük grafikte görebilirsiniz çünkü, ben hala uzun vadeli olarak halen boga oldugun goruyorum ve bu suan seviye ve sinyal hattı üzerinde geçti.

SONUÇ: Altın boğa piyasası olduğunu ve her ikisi de orta ve uzun vadeli Trend Modelleri AL sinyalleri üzerinde; Ancak, bir fiyat düzeltmesi başlangıç ? olabilir ama bunun kanıti yoktur. Mantıklı bir olumsuz hedefi yaklaşık 1180 olduğunu goruyor ama hicbirseyin garantisi yoktur

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

altinmustafa ()

güliz hanım grafikler gramda haziran ayı için ne diyo acaba siz bu konuda bayağı takipçisiniz

1BeğenmedimŞikayet

umut_sevinc ()

1188, 1189 veya 1193 gibi düşünüyorum. Geriye dönük msjları okuyorum, yoğundum ancak bakabiliyorum. güzel yorum, güliz hnm herşey için çok teşekkürler. şimdi tekrar giriş için kafam çok karışık. Gram grafiklerimde 112, 113, 115ler görüyorum. belki 111'ler biryerden gireceğim. sanki 31'ine dikkat çekmiştiniz sanki daha önce o msjını daha göremedim. gerçekten önümüzdeki hafta sonuna kadar güzel seviyeler olabilir. gramla ilgili kanallı emalı güzel bir grafik paylaşırsanız süper olabilir.

1BeğenmedimŞikayet

guliz ()

Bu aciklamadada 1180 beklenebilir denmis aciklamasi yukarda

0BeğenmedimŞikayet

ulya123 ()

güliz hanım altın ne olur hafta başında alalımmı satalımmı bilgilendirirsen memnun olurum.

1BeğenmedimŞikayet

Whiteapple ()

Mrb hocam satalım mı kalsın mı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum