Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Cümlemizden inşallah kıymetli kardeşim.
Tepki yükselişi olup olmadığını ilerleyen saatlerde (ABD) kapanışına doğru belli olur.
Çegirge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Saol Allah razı olsun değerli kardeşim, zaten düşmeye başladı dediğin gibi ons gmş tepki idi.
Ebu_Ubeyde_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()İnşallah tekrardan alım fırsatı verir size ...
Hayırlısı diyelim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Aslında 17-18 00 arası test edip almayı düşünmüştüm ama erken davranmışım. Şu anda uygumuş. Allahtan hayırlısı , prensipim öyleydi
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Rast gelsin kardeşim
İnşallah umduğunu alırsınız
1BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Pivot:63 89
Destekler:63 67-63 53-63 31
Dirençler:64 11-64 24-64 46
Alıntı: İnvicible Lion
Buna göre hareket ettim.
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Bence de çok riskli bir yerden alım yapmış
Şuanki tabloda Satış için 99-98 altları risklidir
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Aldigim yerden adam gumus satmis:))
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Ons'lar biraz hareketlendi galiba
Tepki yükselişi olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Bereketli olsun inşallah
98 altı gelirmi ki?
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Senin sattığın yerde biz alıyoruz dostum ucuza vermişsin kaç taneden aldın ki
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Satmışsın işte ful değilmiydi diğer parçayımı satcan saat 24:00 a kadar
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Ben 98.50 den sattım saat 24 00 a gelmeden satacağım.
-1BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Aşağı gittiğine göre burdan satıp dahada aşağılardan almaya başla risk yok.98.50 den sattım saat 24 00 a kada bekleyeceğim.
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Tamam inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Hayırlı günler. Bugün saat 17 00-18 00 arası gmş ün yukarımı yoksa yatay mı seyrettiğin tespit etmeni istiyorum, zahmet olacak ama bende o saatlere kadar hiç bir satış yapmam. Zaten yukarı doğru hareketli ise dokunmam çünkü zarar ettirir, yerinde sayıyorsa o zaman beni uyarmanı rica edeceğim. Hayırlı günler olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Bahsettiğiniz iki değerli hocayı da takip ediyorum
Teknik ve analizlerinden faydalanıyoruz
Bu arada Yorumunuz için teşekkürler hocam
Eğer sabretmesini bilirsek daha üst rakamlarıda görür bu gümüş, ama zamanla kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Ben 2020 den ber bu sayfadayım, öğretmen emeklisiyim yani branşım ekonomi değil . Ben bu sayfada yardım aldığım çok hoca yok, şöyle Seyhan hocanın öngörüsünü çok dikkatli okurum, İnvicible Lion hocanın pivot grafiklerini alır çok önemserim. Herkesi okumam çünkü kafada karışır. Genelde 2-3 kg ile iş yapıyorum çünkü Herşey risk, garanti yok. Dediğim hocaları dinle, yazılarını kaçırırsan sayfalarını değerlendir. Kusura bakma kardeşim ben kimseyle hiç bukadar yazmamıştım. Kesinlikle fazla kumar gibi olmasın. Allah a emanet olsun
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Şimdi TL'ye geçtiğimde abi bi yükseliş olursa eldeki gramlar da eriyip gider
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()İyi de 106-107 den aldıklarını satıp aşağılardan almak geremezmi , ben öyle biliyorum. Her yiğidin harcı ayrıdır. Yanlış anlama . Yukarlara giden bir değer yerinde saydıysa bilki inecek, ona göre destek ve direnç rakamları göz önünde bulundurup hareket ediyorum. Mesela bugünkü olay da yüzde çıktım, aşağı gideceğini biliyordum vede emindim. Kusura bakma Allah işini gücünü rast getirsin
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()106-107 TL'den aldıklarımla bekliyorum kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Sen ne yaptın kardeşim, inşaallah Herşey istediğin gibi olmuştur.
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Tabiki de teknik İşler
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Bereketli olsun rast gelsin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Şuanda niyete gideceği yok zaten grafiği incelersen dirençler hep reddedilmiş.
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Ben daima yukardan alıp aşağı gitmesinde hem kar hemde gr artırımı yaparım. Başka hiç denemem
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Bi tarafa kırılım olacak buralarda fazla oyalanmaz
Temennimiz yukarı yönlü olmasıdır kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Çegirge ()Şu anda tüm varlık verilerime göre down şelâleyi bekliyorum yani 100 ve daha aşağı. Sonra bana kızma. Büyük vebali kabul etmek zor.
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Ubeyde_ ()Dün bi ara 67 nin üstüne attı
Sonra tekrar aşağı saldı