Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()konuşmak için erken hele sırayla 83 peşine 87-88 görelim asıl düğüm orada kopuyor, %3 üstü hariç düşüşün tepkisi kalacak
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()170kya gidecek gibi geliyor bana bu
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()tamam şimdiden teşekkür ederim. herşey gönlünce olsun hoşcakal...
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()zaten 1.66 gibi dikkatli olun demiştin tam oaraya gitti hatta biraz geçti usd t cinsinden ben uyanamadım o zaman satamam lazımdı. %50 kar yapmıştım sağlık olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()19 sonrası btc ye de ona bakarım şimdilik bana müsade
dogu23___ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()bilmem ben falcı gibi tarih veririm, olur olmaz şans genelikle verdiğim tarihlerde piyasalarda volitalite oluyor tersi düzü bilemem
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()tamam üsdat baş tacısın seviliyorsun sende olmasan işimiz yaş:)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()25-26 günleri için birşeyler yazmıştın bende acaba btc aşşağı o günlerde döner mi diye sana danışayım dedim. yoksa ben xrp yi 100 tl ye kadar beklemeyi düşünüyordum.
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()o zaman göz ucu stop diyecem de olmayacak eğer 1.66 üzerine atarsa cumaya kadar sana iyi kar bırakır cuma cumar tesi gibi şutlarsın demezse yarın akşamdan itibaren peyder pey çıkarsın
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()teşekkür ederim bol kazançlarınız olsun
esraapak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
esraapak ()paribu da stop ÿok
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()155 bin tl gördüm çıkmadım sen yazmıştın usd t cinsinden dönebilir diye. algılayamadım o zaman satmamıştım. bu arada seni takip ediyorum. yeni nick aldım diğer nickiminde şifresini hatırlamadığım için:))
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()binance şifremi hatırlamadığım için parubudan almıştım. yaklaşık 100 bin tl lik şimdi 135 bine dayandı para. burada nasıl stoplanıyor bilmiyorum:(
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()stopluyorsun stop olana kadar devam, karım gider diyorsan %40 nı çık 50 yi stopla
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()yok üstad en son fanlardan geçen yıl 2 750 bin tl vurgun yapmıştım o dur budur takılmıyordum:)))
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()elimde yüklü miktarda xrp var %30 kardayım. xrp hakkında düşüncen ne? satayım mı? bekleyeyim mi?
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()sen batmadın mı, hoş geldin btc kafayı kaldırmaya başlayınca insanlar gelmeye başladı
0BeğenmedimŞikayet
dogu23___ ()slm üstad nasılsın? uzun zamdır yoktum sayfada.