Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
1BeğenmedimŞikayet
Full_ ()Evet haklısınız siz hiçbir zaman 6100 Altın a düşecek demediniz, hatta genelde yükselecek tarafındaydınız.
Demek şimdi düzeltme öngörünüz var. Ben de sizin düşüncelerinize önem veriyorum ama tabi ki yanılgılar da olabilir zira altın bir çok şeyden etkikeniyor.
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()o ekipler hep var cevap vermezsen toz olur giderler :DDD sen böylelerini tekniğinle adm edecen
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Yok ben prim vermem bunlara dostum, ama sürekli uğraşan bir ekip var:)
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
General_S ()yunus merhaba nasılsın seni de çekmişler bataklığa sakın aldanma
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()KANKA Özür klavye azizliği :(
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Hele benim kakama bak sasa yıda patlatdı .. Tamam... :))
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Tangodan yalniz kurta Anlaşıldı tamam yalniz kurt:)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()çarli tango ben yalnız kurt dınlemede tamam:) sasa red yemıs su soguk ama bırden gırınce alısıyorsun tamam:)) zero nerde temas saglandı tekrar edıyorum tamam:) @CrvenaZvezda
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Tangodan deltaya tangodan deltaya:)
Alfa delta bir iki deneme:)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()alfa erkegı kızdı:))
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Lütfen profilime girip yazdıklarımı okuyup anlamaya çalışın. Tekrar yapmak istemiyorum.
Full_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Full_ ()altın cı hissime göre pek karlı çıkmadım malesef
Brokerenq için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Full_ ()Almak isteyen düşmesini bekler, satmak isteyen çıkmasını , bu doğal bir şey. Gözlemlediğim kadarıyla isabetli yorumları var, tabi ki tam olarak bu ortamda hiç kimse bilemez.
zorgundostu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Brokerenq ()6. hissine sor daha iyi :)
Full_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Full_ ()Hocam önceden cevap yazardınız, iki kez size sordum malesef cevap alamadım.
Altın alacağım , beklesem mi , alsam mı?
0BeğenmedimŞikayet
yunuskara ()Adaşım nasılsın saat 13.00 kapanisina göre parçalı çıkalım mi altinda asagida gözüken alim yapılacak rakam ne olur
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()sesini duydu yükseldi :DD 4397 üstü bizimdir
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Son 56dk. ve 4397 seviyesi Altın da vakit geçiriyoruz. Bu hiç iyi değil..
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Saat 13:00 de 4h kapanışta 4397 seviyesi Altın da mı üstünde miyiz izliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()düzeltme gelmeli evet ama biraz kaymak yedikten sonra düzeltme yapsın :DDD dünyanın en değerli madeni tenekeye dönüşüyor
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()4h grafiği olduğu için Saat 12:00 de kapanışta izliyoruz 4397 seviyesini.
Fakat genel hatları ile 4416 seviyesi Altın da illa ki bir düzeltme almalı.
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()eline sağlık umarım sadece temenni olur düşüş istemiyoruz artık 7 aydır bezdirdi yetmez mi yunus :DD