Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
1BeğenmedimŞikayet
€MR€ ()Çalıştır artık hocam marşa bi basalım sana zahmet :))
@Ali_merdan
BigFoRCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Ben yanıma aldıklarımı unutmam Ali
Ali_merdan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Tamam hocam bu sefer panik yapmamaya çalışırım ama hocam gözünü seveyim beni unutma
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()kagıtları naptın bro varmı yenı bırsey:)
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Bana balık yemeyi öğretin tutmayı değil!
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Çok sabırsızsın Ali, sabırlı olalım.
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Saat 12:00 diye yanlış yazmışım onu düzelttim, saat 13:00 kapanışı önemli.
13:00 te 4397 seviyesi Altın daysak grafik çalışır.
Sonraki 4h kapanışları da izlemeliyiz.
Kadere45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kadere45 ()4397 galiba
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Bigforce hoca inan benim bilgim sıfır bir arkadaşın tavsiyesiyle gümüş almıştım
Şimdi benimkisi denize düşen yılana sarılır misali sizler burda eskisiniz grafik atanlar var bir saat kapatsa buraya gider diyen gece kapanışı diyen var siz 97 kadar düştü almadım sizi dinledim şimdi 102 kapisinaedayandi burayida geçerse hızlı gider bende öyle bakiyorum ful para tlde
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynen kıdemli roket ci lazım bize @Periyot ustam gibi:)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()o işlere @Aysimaa_ bakıyor hocam.)
Mertt66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()o eskılerden tecrubelı bız acemıyız.)
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Yok roket devam @Periyot ustam bile roket ekibine gönüllü katıldı:)
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Ali 4416 seviyesini geçebileceğini düşünseydim, yorumlarımdan anlardın.
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Benim kanka kekeme biraz usta idare et:)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bro yazdım da dusmemıs ben roket ıstemıyor artık roket atıyor mapusa gıdıyor ben sevmıyor roket:))
2BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Önce türkçe yi iyi öğrenseydin:)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Pardon saat 13:00 olacaktı, bu saatte 4397 seviyesi Altın da ise grafik çalışıyor demektir.
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()ben rusca ogrenıyor:)
0BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Saat 12:00 de ki 4497 seviyesi Altın da kalırsa, izliyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Oğuz:) hayırdır konuşma yeteneğini mi kaybettin:)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()yoh ben almıyım hergun mapusa gıdıyor ben orası cok sıcak klıma yoh ben sıkılıyor yalnız oluyor sevmıyor roket ıstemıyor ben artık:)) @simurg22 @Alikara27 @Baba_Vanga_
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Hoterli ustam bu gün roket ci yapalım kanks selalecilik hiç yakışmıyor ona:)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()mikemmel bır analız hocam sen anlizler maşallah ya çıçak gıbisin ya analiz çok güzel:) ben çoh sevor senın analiz ya çiçak gıbı:)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_merdan ()Ya geçerse 4416 nasıl yetisecegiz
2BeğenmedimŞikayet
BigFoRCe ()Yok gerekmiyor:) 4416 seviyesi Altın da kaldığı sürece altın ve gümüş tarafında beklediğim düşüş gelecek.
Cheeft için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cheeft ()Hocam düşmesi için şeyda hanımmı gerekiyor :) o yokken ilhammı gelmiyor:)