Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Doyuramadık bu zenginleri :D Hayırlı geceleriniz olsun :)
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Gözüde doymuyor yeni geldi tatilden kendileri :)) hayırlı geceler Allaha emanet ol :))
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Eski tahtacılardan o paraları alır tatile kaçar :)
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Masadaki paraları @_BROKER_ a bırakıp kaçtım. :)
1BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Haksız sayılmazsın :) hissede temel teknik formasyon hacim akd vs hepsine bakman lazım. Bist şuan kumar masası :)
0BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()hocam yuzde 3 le stoplose yapıp kaçtım.. :) oradaki mumları grafikte okuyamıyorum trend çizimde zorlanıyorum . her mum gap lı sanki tuhaf geldi korkup kaçtım:))
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Hisseler nasıl gidiyo girdin mi hiç
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Sanırım 3 4 hafta önceydi , 55.2 den long açmıştım 62-64 aralığı bekliyorum diye. Bugün 62 yi görünce çıktım.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()TL ye döndüm en son 94 kusurde sattım hocam. Sağolasın uyarın için. :))
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Ali bey sen gümüştemisin.
1BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Hayırlı geceler. Teşekkür ederim :) maldaysan alarm kur sl. Koymayı unutma :)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Valla niyetimiz birlikte kazanmak. İnşallah kimse terste kalmazda zararlar çıkar.
Kuyumcu006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Sadece rsi daki uyumsuzluğa dikkat çekmek istedim. En son rsi uyumsuzdu 120 tl hedefim varken 114 lerde yolladım 132 135 aralığına kadar yürüdü. Son yürümesiydi :)
zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Grafiğinizi görünce geri geldim .. Önce hayırlı geceler dilerim.. Hocam 30 dk ve 1 h dede nu var ben unuttum yazmayı siz uyardınız.. Tebrik ederim.. like atayımda size gideyim bari yataga geri:))
1BeğenmedimŞikayet
Kuyumcu006 ()Düşmesin artık be yürüsün zarardan kurtulalım
0BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()Eyw, sen diyorsan boş değil:)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Düşerse şaşırmam diyeyim :) ytd.
zzrrvvee2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zzrrvvee2 ()Düşüş yakinmi Ali hocam