Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Tamamdır oradan haberleşelim. Güzel açılış olsun bugün)
Silver_gr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Güzel hisseler olursa borsa sayfasında etiketleyelim inceleriz onu :)
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()3 haftadır uzağım. Nefeslenmek istedim. Açıkçası bakmadım tekrar. Genel durum kötü gelince. Uzak kalmak istedim. İyi hisse olursa deneriz yine ) SP 500 vardı sattık. ABD tarafında hisse denedik. Biraz kâr alıp çıktık. Heryer al sat sanki)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Tşk ederim kardeşim eyvallah :)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Sende hisse varmı takip ettiğin
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Uğrarım teşekkürler. Rast gele. Güzel olsun işler
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()@ASRN sayesinde güzel hisseler yakaladık emeği çok borsada yeni halka arza girmedim Aselsan Astor bir kaç hisse var potansiyelli takipdeyiz onları arada gel borsa sayfasına
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Aman dikkat et) borsa zor zamanlarda sanki. Yeni halka arz gördüm. Kıpırdamadım
1BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Herşey yolunda Ankara da Bende borsadayım şu aralar biraz enerjiyi o tarafa kaydırdım
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ())) Altın izliyorum. Havalar çok sıcak. Sizde bayağı yağmur varmış sel olmuş. Sıkıntı yok umarım
1BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Teşekkür ederim telafi nerelerdesin yoksun :)
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Eline sağlık