Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
oknehir918 ()Mrhb hocam like nedir ayıptır sorması)
ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Kadirbey063 ()Çok iyi biliyorum kardeşim sayfayı bugün açsamda neler olduğunu uzun zamandır görüyorum
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Benden size 3 like
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bana selam verene bile en az 2-3 ek si veriliyor bilginiz olsun kardeşim. Teşekkür ediyorum ayrıca. Sorunuz için dün ve bugün yaptığım yorumları grafikleri inceleyin cevabı onlarda var. Çıkmam lazım şuan.
ALTIN_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Teşekkür ederim kardeşim sağol. Senin bir teşekkür edip Allah razı olsun dediğin şu yorumuna bile 2 tane ek si verilmiş anla nasıl bir yerde bunları yapmaya çalışıyoruz. Neler yazardım neler ama eski halime dönmek istemem bunlar var diye. Değerli arkadaşlar olmasa uğranılacak yer değil burası ama neyse.
Kadirbey063 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
ALTIN_PATRONU ()Liklere bendenhocam
Bu fiyatlardan gümüş ons alınır mı hocam
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Amin dostum hepberaber inşaallah.
-1BeğenmedimŞikayet
Kadirbey063 ()Emeğinize sağlık kardeşim sizin yorumlarınızı uzun zamandır okuyorum ve başarılı buluyorum Allah razı olsun emekleriniz için
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim. Canımız çok farklı şeyler istiyor olsa da gördüğümüzü yazmamız gerekiyor kardeşim. Beni bilen bilir elimde gümüş olsa bile istediğim yöne göre yorum yapmam, ne görürsem onu yazarım. Bayadır elimde gümüş yok henüz işlerim olmadığı için bekliyorum sabırla. Nasip olursa birgün yine başlarım al sata o zaman da görürsünüz nasıl takip ettiğimi. :) sana da çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim.
CrvenaZvezda için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Yine gördüğünü canlı paylaştın. Kendi adıma tesekkur ederim . Beklentini değil hep gördüğünü paylaşıyorsun. Nefsine yenilmiyorsun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Önce dikey ilk düşeni kırar üzerindeki baskıyı biraz azaltır biraz güç alır sonra diğerine geçer deneme yapar kırmak için. Son düşüş sonrası kısadaki düşen 1 kırılımı örneği idi buradaki örnek. Sıra 2. De.