Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1487 08:28:31
EUR 56.0571 08:28:31
USD 48.7646 08:28:31
ALTIN ONS $4378.1250 08:28:31

Grafiği gönderen: zorgundostu

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

zorgundostu ()

3 gun once ons 3600 olacak dusecek diye yazmistin bu muthis tahmininde bildigin 5 dilin sana katkisi mutlaka olmustur.

patrioticx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

patrioticx ()

Sesini bu kadar yükseltmen senin haklı olduğunu göstermez! benim paylaşımlarım hepsi kayıtlı herkes girip okuyabilir. Hangi analizimde Altın burdan aşağı düşecek dediysem çıkarsınlar Ben burdayım...

zorgundostu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_BROKER_ ()

anaokulu mezunumusun bende sümerlerle bırlıkte ogrendım kanka yazmayı:))

0BeğenmedimŞikayet

zorgundostu ()

Anaokulu mezunuyum 11 senedir sitede uyeyim sen gibileri cok gorduk bu sitede biz 5 dil biliyorum diyen karsindakinin kim oldugunu egitim duzeyini bilmeden kucumseyenler geldi gecti bu siteden en buyuk hata karsindakinin ne oldugunu ve kim oldugunu bilgisini bilmeden yorum yapmaktir. sende bu hataya dusuyorsun ben bir 11 sene daha bu sitede olacagim ama sen olurmusun supheli

-1BeğenmedimŞikayet

patrioticx ()

İlkokul mezunumusun?

0BeğenmedimŞikayet

zorgundostu ()

Dahada dusecek dediginiz yaziyi oaylasiyorum karistirmam ben kimseyi canim 11 senedir sutede uyeyim herkesi tanir herkesin tarzini bilirim 5 dil bilmeniz gekecegi tahmin ettiginiz anlamina gelmez gaybu sadece allah bilir

0BeğenmedimŞikayet

patrioticx ()

Daha da düşecek' ile 'daha da düşebilir' arasında dağlar kadar fark olduğunu bilmeniz lazım. Kaldı ki 'Daha da düşecek, ' de diyebilirim; bu benim görüşüm. Sen nasıl ki 'Daha çıkacak, ' diyorsan, ben de 'Daha düşecek, ' diyebilirim. Hiç kimse benim fikrimi kısıtlayamaz, ben düşüncelerimi her yerde söylerim. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz; o sizi bağlar. Çok da rahatsız olursan engellersin, site sana bu hakkı vermiş...

0BeğenmedimŞikayet

zorgundostu ()

Ben olan haberi ekran goruntusu ile paylastim kelime eksiltmedim amacim sizi nazikce uyarmakti bunu komplex haline getirmenizde enteresan bir durum siz 5950 iken altin daha dusecek dediniz iyiki sizi dinlememisim almisim basarimin sirri dediklerinizin tersini yapmak

0BeğenmedimŞikayet

patrioticx ()

Gerçekten inanılmaz birisin. :) Yalan haberi paylaşıp, 'Ben haberi olduğu gibi paylaşıyorum, ' diyecek kadar da cesursun. Yüzünde kızarmıyor! Tebrik ederim seni, böyle devam et...

0BeğenmedimŞikayet

zorgundostu ()

Hocam ben en azindan olan haberi paylasmisim maniplasyonmu degilmi zaman gosterir ama siz haberin iceriginden kelime eksiltip paylasiyorsunuz bu oldukca tehlikeli ve manjdar bir durum

0BeğenmedimŞikayet

patrioticx ()

Aaa bir haber daha bunu da sen paylaşmışsın nerede manipilasyon haber var paylaşmışsın:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum