Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
1BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Teşekkürler umarım iğneden korkuyorm aliyorm ama en diplerden değil
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teknik yorumlarım düşmüyor engele takılıyor..
Alt yorumdaki analizin güncel halini kişiselde paylaştım ytd.
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. etmiştim Zoraki taktım ajdaları:)
@musaelik geçmiş olsun korktuğun kadar deyildir umarım..
Altın alamadıysan Piyasada fırsat bitmez üzülme
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Evet Zeynep hatırlıyorum Allah bereket versin demiştim. Bende zoraki cevap yazıyorum:))
@Engin7734
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim Engin emeğe değer veren dostlar olamsa çekilemez 3 kere cevap yazdım teknik yorum yazdım düşmedi 4000 usd altına grlen iğnede Altın alımlarımlarımı da yazamıştım hatrılarsan inşallah mesaj düşer @16paramıknatısı nezaketsizlik gibi anlaşılıyor mesaja dönmeyince
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Aleykümselam Unique_xy emeğe değer katmayı seviyorsunuz ben teşekkür ederim sizde iyiki varsınız sevgilerimle keyifli bir pazar ve biraz serinlik diliyorum..
@Ayaz26 Maşallah diyelim nazarlar uzak olsun en sevdiğim Muğla sahilimi orası selamlar..
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Selamlar Zeynep hanim. İsabetli tahmininiz ve emeginiz icin tesekkur ederiz. Sayfaya katkisi olan sayili degerli arkadaslardan birisiniz siz de. İyi ki varsiniz. İyi pazarlar dilerim. @Unique_xy
1BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Eline emeğine sağlık Zeynep. Başarılı bir tahmin olmuş.
7BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın sevigili Altin in dostları... Bir tebriğinizi almayalım mı:))
16paramıknatısı
(2 hafta önce)
Selamlar berketli bol nasipler herkese..
Ons Altın grafikte görünün çizgi kama direnci 4146 usd denk gelmişti 4141.7 görmüş h ort. takılmış lrc bant direnci de 4142 anlık ara düşeni kırmak için güç toplayıp aşmasını takip edelim 4s rsi anlık 71.9 biraz şişmimesi soğutma gayet nizami kısada 4098 destek psikolojik destek hattı 4000 de tutunmasını izledik
Dirençler
4253 4299 usd önemli 200 ema üzerinde kalacakmı takip sonra grafikteki eski ekim tepe direnci 4381.4 ana düşen kırılımına denk geliyor takip seviyelerimiz saygılarımla
@16paramıknatısı
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Özür dilemek erdemliktir öyle emeği küçümsemek değersizleştirmek yakışmadı füze dirence çarptı mı paşam:))
Gram Altın için Eslim_10 yorumu (2 hafta önce) Cevap yaz
Konu: Ons altın
Şu uydurmasyon okları, yayları, mızrakları, füzeleri bir bırakmadınız gitti.
16paramıknatısı için cevaplandı
Eslim_10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bu da ons altın grafiği 3942.7 desteği şerhi ve 4146 usd direnci hala çok iyi çalışıyor maşallahını alırım @Zemheri_46
0BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Rica ederim ne demek :). Sadece tuhafımsı hissettim, ''Ya bir şey bilmiyorum gibi mi görünüyorum? '' diye düşündüm :). Kahvenizi kabul ettim, elinize sağlık :). Görüşmek üzere @Unique_xy
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kusura bakmayın lütfen özür genele atacaktım sizin yoruma yazmışım eminim göründüğünden daha fazla teknik bilginiz vardır kahve ikram edeyim telafi babında:)))
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Destek direnç bu işin A'sı, B'si gibi :). O bilgileri geçeli çok oldu şükür :))). Ama genel hatırlatma adına iyi bir açıklama olmuş, teşekkürler ... Seviyem başlangıç- orta dedim ama o kadar vahim mi görünüyorum ordan bakınca? :))) @Unique_xy
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kısa da 4s de rsi şişmesi vardı soğumaya dikkat çekmiştim ve 4098 desteğine de...
Gram Altın için 16paramıknatısı
(2 saat önce)
Konu: Ons altın
Selamlar berketli bol nasipler herkese..
Ons Altın grafikte görünün çizgi kama direnci 4146 usd denk gelmişti 4141.7 görmüş h ort. takılmış lrc bant direnci de 4142 anlık ara düşeni kırmak için güç toplayıp aşmasını takip edelim 4s rsi anlık 71.9 biraz şişmimesi soğutma gayet nizami kısada 4098 destek psikolojik destek hattı 4000 de tutunmasını izledik
Dirençler
4253 4299 usd önemli 200 ema üzerinde kalacakmı takip sonra grafikteki eski ekim tepe direnci 4381.4 ana düşen kırılımına denk geliyor takip seviyelerimiz saygılarımla
@16paramıknatısı
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim.. Destek dirençlerin açılımı da şöyle ifade edeyim nacizane...
Destek seviyelerinde alıcıların talebi artar ve satış baskısı zayıflamaya başlar. Bu bölgeler, fiyatın tepki yükselişi üretme ihtimalinin güçlendiği alanlardır. Direnç seviyelerinde ise satıcılar ağırlık kazanır, kâr realizasyonları hızlanır ve alış iştahı azalır. Bu nedenle fiyat, destekten güç alıp yukarı yönlü tepki verirken; dirençte satış baskısıyla karşılaşarak ivme kaybedebilir veya geri çekilebilir. Ancak güçlü hacimle yeşil mumlarla kırılan destek ya da direnç seviyeleri, çoğu zaman rol değiştirerek yeni direnç veya yeni destek olarak çalışır.
2BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Güzel dilekleriniz için teşk. ederim
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim keyifle istişare yapalım uzun vadede dip destekten tepkimi yapıyor kalıcı yükselişmi onu anlamak için Grafikte 2 düşen trend çizgisi var ara düşen ve ana düşen ilk direnç kama (kaufman) m o r çizgiydi günlükte rakam 4146 seviyesiydi h. ort zamansallıkla değişir ilk burayı aşmalı.. 4253 haftalıkta uzun vadede geçilmeli 200 ema 4299 anlık
Üzerinde kalabiliyormu eski ekim tepesinide işaretmiştim 4381.4 ana düşen çizgisi Üzerinde yeşil mumlar arıyoruz ki kalıcı yükseliş adına pozitif tarafa geçebilsin daha haftalık sar dirençleri var onları yazmadım çin seddine takılabilir:))
Geçen haftalarda 4200 usd den red yemişti fake yükselişle kandırmıştı:)) @16paramıknatısı
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Teşekkür ederim gönlü güzel kardeşim herşey gönlünce olması dileğiyle
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın Kervan hocam çok teşekkürler sizinde emeğinize sağlık dünkü retest yani onay alma tekniğe güzel bir örnek çalışmaydı hürmetler
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Günaydın. Bilgiler için teşekkürler. Yanlış anlamadıysam bu hafta 4253 üzerinde kapamamız gerekiyor ki yükseliş devam edebilsin ya da sağlıklı diyebilelim. Doğru mu anlamışım acaba? Eğer öyleyse 4253 ve üzeri bence bu hafta için zor :(. Ama dediğimiz gibi son sözü piyasa söyler (umarım güzel söyler). Güzel ve kolay bir gün dilerim. @Unique_xy
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Emeğine sağlık efenim saygılar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()29 Temmuz fed faiz kararına kadar yönümüz belli olur biraz dalagalanmalı pşyasa izleyebiliriz aylıkta 3942.7 desteği korunmalı şerhi düşmüştüm haftalıkta h. ort 4253 direnci üzerinde kalması önemli
4000 Altın a sarkınca fiziki aldığımı sayfadan yazmıştım teknik seviyeler grafikte inceleyin lütfen son söz piyasanın
Bozoklu_48 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozoklu_48 ()Hocam senin tahminine göre yükseliş devam edermi.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamlar berketli bol nasipler herkese..
Dirençler
@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Size yorum yok arkadaşım, siz devam edin
Eslim_10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eslim_10 ()Uydurmasyon olmayan grafik yoktur.
Ayaz26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim bilse eleştirsin memnun olurum açıklarım şu rakam nerden geldi neden geldi dese:)teknik paylşamak risk almak demek temel tarafta 29 Temmuz da fed ve jeopolitik riskler ptrol fiyatları enflasyon baskısına neden olurken teknik rakam vermek her yiğidin harcı deyildir sevgililer saygılar @Unique_xy
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Elinize, emeğinize sağlık. Emek verilen bir ürünün (grafik) gayriciddi şekilde eleştirilmesi ne acı, değil mi? Neyse, takılmayın siz. Teşekkür ederiz. @Unique_xy